Η ονοματολογία δίνει και παίρνει για τον προπονητή που θα αναλάβει την Εθνική

Τις τελευταίες μέρες.

Η ονοματολογία δίνει και παίρνει τις τελευταίες μέρες για τον προπονητή που θα αναλάβει την Εθνική Ελλάδος, αλλά φαίνεται πως στο “κάδρο” υπάρχει κι ένας “Άγνωστος Χ” με τον οποίο θα έχει συνάντηση ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί στον Τύπο τις τελευταίες ώρες (Χουάντε Ράμος, Πάουλο Μπέντο, Τόμας Σάαφ, Φέλιξ Μάγκατ κλπ.) είναι πολλά. Ακόμα περισσότερες είναι οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΕΠΟ με ονόματα προπονητών, κάποια εκ των οποίων εξετάζει η ομοσπονδία κάποια τα προσπερνά.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Γκιρτζίκης που έχει εξουσιοδοτηθεί από το ΔΣ της ΕΠΟ να επανεκκινήσει την διαδικασία αναζήτησης προπονητή, φαίνεται πως θα έχει ραντεβού (δεν αποκλείεται σήμερα το πρωί) με προπονητή το όνομα του οποίου κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει γίνει γνωστό και ούτε έχει γραφτεί στον Τύπο.

Ο κύριος Γκιρτζίκης δεν θέλει να επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν σε προηγούμενες περιπτώσεις (βλ. Σούστερ) και θα επιθυμούσε το όνομα του νέου τεχνικού να ανακοινωθεί όταν πλέον όλα θα είναι συμφωνημένα και με προσύμφωνο. Συνεπώς χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα διότι η λογική λέει πως εξελίξεις επί του θέματος θα έχουμε μετά το ματς με την Ουγγαρία στο Καραϊσκάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook