Αισιόδοξος ο Αβραάμ

Αισιόδοξος για την συνέχεια της Εθνικής ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, μετά το ισόπαλο 0-0 με την Πολωνία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο αμυντικός της «γαλανόλευκης» στάθηκε στο ταλέντο που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και στην θέληση των παικτών να πάρουν την πρώτη θέση στον έκτο προκριματικό όμιλο του Euro 2012:

«Στόχος μας είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα, η Πολωνία ήταν πολύ καλή. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και κρατάμε μόνο την ουσία. Δεν πιάσαμε τον ρυθμό που θέλαμε, όμως ξέρουμε πως υπάρχει ταλέντο, ποιότητα και πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στο μέλλον».

Για το μέλλον της Εθνικής στον όμιλο: «Θέλουμε την πρώτη θέση, υπάρχουν σημαντικά ματς και θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάθε ματς ξεχωριστό, ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».

Χαλκιάς: «Θα είμαστε 100% έτοιμοι» Στο ίδιο μήκος ήταν και οι δηλώσεις του Κώστα Χαλκιά. Ο τερματοφύλακας της Εθνικής εμφανίστηκε σίγουρος πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα είναι έτοιμο για τα δυνατά παιχνίδια:

«Προερχόμασταν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Το σημερινό ματς ήταν ένα τεστ και ο προπονητής έβγαλε τα συμπεράσματά του. Δεν μπορεί κανένας να μας κατηγορήσει για έλλειψη πάθους. Δεν χάσαμε και αυτό ήταν το σημαντικό. Είμαστε όλοι υγιείς και θα είμαστε 100% έτοιμοι στα επόμενα ματς».

Για το μέλλον της ομάδας στον όμιλο. «Έτσι όπως έγινε ο όμιλος πρέπει να κοιτάζουμε τα δικά μας ματς, και το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook