Eυχάριστα νέα για τον Παπασταθόπουλο

Και την Εθνική, αφού ο τραυματισμός του αμυντικού της Ντόρτμουντ στο παιχνίδι με το Αμβούργο, δεν είναι σοβαρός.

Eυχάριστα νέα για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και την Εθνική, αφού ο τραυματισμός του Ελληνα αμυντικού της Ντόρτμουντ στο παιχνίδι με το Αμβούργο, δεν είναι σοβαρός και θα αγωνιστεί κανονικά στο κρίσιμο ματς με Βοσνία.

Ο Παπασταθόπουλος χτύπησε στα πλευρά, από ακούσιο χτύπημα του συμπαίκτη του, Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, και αντικαταστάθηκε (81) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αμβούργο (2-5). Στην αρχή υπήρξε φόβος για κάταγμα, αλλά από τις εξετάσεις αποδείχτηκε πως ήταν ένα αιμάτωμα.

Ο 28χρονος άσος θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής και θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με στη Βοσνία, την επόμενη Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η αποστολή: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

Η ελληνική ομάδα θα υποδεχθεί τη Λευκορωσία σε φιλική αναμέτρηση, την Τετάρτη 9/11 (21:15), ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα (Κυριακή 13/11, 21:45) θα φιλοξενήσει στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Βοσνία, σε μία κρίσιμη αναμέτρηση για τον 8ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook