«Είναι ντροπή αυτό που περνάει ο ΟΦΗ»

Στην …σκιά της απόφασης για τον ΟΦΗ τα σημερινά (7μμ) εγκαίνια του μουσείου της Εθνικής ομάδας στα Χανιά από τον Γαλανόλευκο Φάρο.

Στην… σκιά της καταδικαστικής απόφασης για τον ΟΦΗ στο θέμα της αδειοδότησης, ο σύνδεσμος της Εθνικής ομάδας στα Χανιά, ο Γαλανόλευκος Φάρος εγκαινιάζει την Τετάρτη  στις 7 το απόγευμα στο Παλαιό Λιμάνι, το μουσείο της Εθνικής, που περιλαμβάνει εκθέματα από προσωπικά αντικείμενα των διεθνών. 
Για τα εγκαίνια  του μουσείου μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή «Στο γήπεδο του Athletic» με τον Γιώργο Κορτσιδάκη, ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκας…
Για το πρόβλημα του ΟΦΗ: «Με τον ΟΦΗ ο Φάρος είναι αδελφοποιημένος εδώ και πέντε χρόνια. Είναι κρίμα και ντροπή για αυτό που περνάει ο ΟΦΗ. Θα θέλαμε τα εγκαίνια να γίνουν  κάτω από καλύτερες συνθήκες και σε ένα καλύτερο κλίμα. Μάλιστα είχαμε καλέσει και το Νίκο Μαχλά, αλλά καταλαβαίνω ότι αυτές οι μέρες είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να γίνουν κάποιες ενέργειες μήπως και ανατραπούν τα δεδομένα. Δεν αισθάνομαι άνετα. Στην χαρά την δική μας να αντιμετωπίζει ένα τέτοιο πρόβλημα ο ΟΦΗ. Eύχομαι τελικά να μπορέσει να τα καταφέρει».
Για τους παρευρισκόμενους: «Κανείς από την ΕΠΟ δεν θα είναι. Θα είναι τα παιδιά της Εθνικής ο Νικοπολίδης και ο Σειτερίδης. Δυστυχώς δεν είχα προβλέψει την τελευταία αγωνιστική των πλέι-όφ και  έτσι δεν θα είναι κάποιοι διεθνείς που θα θέλαμε».
Για την πρωτοβουλία του μουσείου: «Ότι κάνουμε το κάνουμε μόνοι μας. Δεν πειράζει είναι τιμή μας. Δεν μας έχει βοηθήσει κανείς. Είναι δική μας πρωτοβουλία. Μπαίνει καθημερινά κόσμος και το βλέπει. Εχουμε ανοίξει και λειτουργεί κανονικά. Ερχονται Ελληνες και ξένοι και βλέπουν τα εκθέματα μας».
Για την Εθνική ομάδα: «Σε αυτήν λαίλαπα που πλήττει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, η Εθνική ομάδα είναι ένας Φάρος και μια ελπίδα. Λυπάμαι για αυτήν την κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι τιμή και καθήκον μας να είμαστε κοντά της.Είναι τιμή μας και καμάρι μας που έχουμε αυτό το μουσείο στα Χανιά».
Για τις εκδηλώσεις των εγκαινίων: «Θα τιμηθούν κάποιοι άνθρωποι που έχουμε επιλέξει. Θα παρουσιάσουμε  ακόμη και ένα λεύκωμα της Εθνικής με πολλές φωτογραφίες, από την τελετή έναρξης 12 Ιουνίου του 2004 μέχρι και σήμερα. Με πολλές φωτογραφίες από τις εκδρομές που έχουμε κάνει. Κάνουμε και μια εκδήλωση αιμοδοσίας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook