Σκάνδαλο με Σάντος και Κοτσόλη!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση προχώρησε ο Φερνάντο Σάντος που κάλεσε στην εθνική ομάδα τον Κοτσόλη της 1 συμμετοχής και όχι τον Σήφη Δασκαλάκη!

Και αν μη τι άλλο, η απόφαση του Πορτογάλου τεχνικού δημιουργεί πολλά ερωτηματικά για τα κριτήρια με τα οποία κλήθηκε στην εθνική ομάδα ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού αντί του Σήφη Δασκαλάκη!

Μετά τους τραυματισμούς των Τζόρβα, Χαλκιά, η εθνική ομάδα είχε μείνει “ορφανή” στην θέση του τερματοφύλακα και υπήρχε η αγωνία για το ποιος εκ των Κοτσόλη, Δασκαλάκη θα καλούνταν για το φιλικό παιχνίδι με τον Ισημερινό.
Όμως, ο Φερνάντο Σάντος έκανε την μεγάλη έκπληξη και… φρόντισε να καλέσει τον Στέφανο Κοτσόλη που πήγε στον Παναθηναϊκό τον περασμένο Γενάρη και ενώ έχει να αγωνιστεί από τις 3 Απριλίου και το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.
Έτσι… ο Σήφης Δασκαλάκης είδε τον Φερνάντο Σάντος να του στερεί την δυνατότητα να διεκδικήσει την θέση του στην εθνική ομάδα καλώντας έναν τερματοφύλακα που την προκειμένη χρονική στιγμή κλήθηκε μόνο και μόνο επειδή παίζει στον Παναθηναϊκό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook