Μονόδρομος η νίκη μας

Μονόδρομος η νίκη εναντίον της Μάλτας για την Εθνική μας. Πρώτη συγκέντρωση σήμερα για τους διεθνείς.

Ο στόχος της πρωτιάς στον όμιλο της Εθνικής μας δεν επιτρέπει βαθμολογικές απώλειες σε παιχνίδια όπως αυτό του Σαββάτου εναντίον της Μάλτας στο Γ. Καραϊσκάκης.

Αυτό φαίνεται να το έχουν καταλάβει και οι διεθνείς μας, οι οποίοι δεν έχουν ξεχάσει ακόμα την αγχωτική μας νίκη στη Βαλέτα.

Στο πλαίσιο της σημερινής πρώτης συγκέντρωσή τους σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, ο Βαγγέλης Μώρας επεσήμανε χαρακτηριστικά:

«Θυμόμαστε όλοι πόσο δύσκολα κερδίσαμε την Μάλτα στη Βαλέτα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε 3 βαθμούς. Είμαστε φαβορί και μπορούμε να πάρουμε την πρώτη θέση, μόνο αν πραγματοποιήσουμε καλές εμφανίσεις και όχι σαν αυτή με τη Μάλτα στη Βαλέτα.

Όλες οι ομάδες προσπαθούν για την πρωτιά. Θα γίνει μάχη στον όμιλο. Κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, πρέπει να νικήσουμε το Σάββατο και να δούμε τη συνέχεια».

Ο διεθνής επεσήμανε παράλληλα τη σημασία της παρουσίας του κόσμου στις εξέδρες του γηπέδου: «Θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο. Το παιχνίδι με τη Μάλτα είναι από τα πιο σημαντικά και χρειαζόμαστε τη στήριξη των φιλάθλων».

Δηλώσεις έκανε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά, με τη φανέλα της Σάλκε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σάντος που μου έδωσε την ευκαιρία και θα δουλέψω πολύ για να βοηθήσω την Εθνική. Η κλήση μου είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί.

Σίγουρα έκλεισα τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα με υποδέχτηκε πολύ θερμά. Γνωρίζω αρκετά παιδιά από την Εθνική, είμαι πολύ καλά μαζί τους και αυτό σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για μένα». 

Πηγή: woop.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook