Πήρε… άριστα και το φίλαθλο κοινό της Κρήτης!

Η Εθνική γυναικών πήρε την πρώτη νίκη της στο UEFA Nations League επί της Ουκρανίας και μάλιστα με ανατροπή με 2-1 στο Ηράκλειο, όπου πάνω από 2500 φίλες και φίλοι της «γαλανόλευκης» δημιούργησαν μία γιορτή για την ιστορικής σημασίας επικράτηση!

Η Εθνική γυναικών πήρε “10 με τόνο” στο ματς με την Ουκρανία (2-1) στο Ηράκλειο, αλλά και οι φίλαθλοι έχουν καθοριστική συμβολή στην ιστορική επικράτηση!

Το “Θ. Βαρδινογιάννης” είχε σχεδόν 3000 κόσμο, αριθμός ρεκόρ για αγώνα Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών στηνν χώρα μας!

Μεγάλοι και μικροί, από όλα τα σχολεία όσο και με τις Ακαδημίες του Ηρακλείου κατέκλυσαν το γήπεδο και δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, ενώ φίλαθλοι ήρθαν  από όλα τα μέρη της Κρήτης!

Καθοριστική είναι φυσικά η συμβολή της ΕΠΣΗ, αλλά και του ΟΦΗ, που αυτές τις μέρες έχει διαθέσει όλο το προσωπικό του και όχι μόνο (αφού οι προπονήσεις των ελληνίδων παικτριών γίνονται στο ΒΑΚ) για τις ανάγκες της Εθνικής ομάδας.

Αυτό φυσικά αναγνωρίζεται από τις αθλήτριες και τον προπονητή, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις τους. Άπαντες εννοείται οτι εξήραν και την “αγκαλιά” όλων των κρητικών στην εθνική μας ομάδα. 

Την Τρίτη στις 17.00 είναι το δεύτερο ραντεβού με την Ουκρανία στο “Θ. Βαρδινογιάννης”. Μην λείψει ξανά κανείς, για να γίνει το “2 στα 2”!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook