Πογέτ: «Δεν θέλω να φύγω από την Ελλάδα»

Να παραμείνει στο… τιμόνι της Εθνικής μας ομάδας, επιθυμεί ο Γκουστάβο Πογέτ, όπως άλλωστε ανέφερε σε δηλώσεις του στο AFP.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκουστάβο Πογέτ έκανε δηλώσεις λίγες ώρες πριν το ματς με τους «τρικολόρ» στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων κι όπως τόνισε: «Αυτός ο αγώνας πρέπει να χρησιμεύσει ως προετοιμασία με πολλή ευφυΐα. Να είμαστε ταπεινοί και να αποδεχθούμε την πραγματικότητα: Η Γαλλία είναι πολύ καλύτερη από την Ελλάδα. Πρέπει όμως να βρούμε μια φόρμουλα για να προσπαθήσουμε να μειώσουμε αυτή τη διαφορά επιπέδου».

Οσον αφορά το μέλλον του στη «γαλανόλευκη», ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε :«Δεν θέλω σίγουρα να φύγω από εδώ. Αν μιλάω, είναι για να γίνουν τα πράγματα. Χρειαζόμαστε συνέχεια και συνέπεια. Αυτό που ζητάω από τους παίκτες μου, ζητάω και από τους παράγοντες. Θέλω περισσότερα, πιο γρήγορα. Έτσι κερδίζουμε όλοι μαζί», ανέφερε ο Πογέτ κάνοντας αναδρομή στην θητεία του στην εθνική μας με τους στόχους που είχε θέσει αυτός και η ομοσπονδία. «Όταν έφτασα, είχαμε τρεις στόχους: Να αρχίσουμε να κερδίζουμε ξανά, να φέρουμε κόσμο πίσω στο γήπεδο και να προκριθούμε στο Euro 2024», ανέφερε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook