Γιαννακούλη στον ΣΠΟΡFM 104,2: «Μακάρι η Κρήτη να γίνει η μόνιμη έδρα της Εθνικής Γυναικών»

Στον γηπεδούχο σταθμό της πόλης φιλοξενήθηκε η τερματοφύλακας της Εθνικής γυναικών, Δήμητρα Γιαννακούλη, όπου αναφέρθηκε στα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την Σερβία στο Ηράκλειο (1/12, 17:00 – “Θ. Βαρδινογιάννης”) και το εκτός έδρας ματς με την Πολωνία (5/12).

Η τερματοφύλακας της Εθνικής γυναικών και του Παναθηναϊκού, Δήμητρα Γιαννακούλη, μίλησε στον ΣΠΟΡFM 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και πέναλτι” με τον Μανώλη Θέμελη, για τους δύο αγώνες με Σερβία (01/12, 17:00) και Πολωνία (05/12, 20:00) στο πλαίσιο του Women’s Nations League.

Αναλυτικά όσα είπε η Δήμητρα Γιαννακούλη:

Για το παιχνίδι με την Σερβία: «Μέχρι στιγμής, η προετοιμασία κυλάει αρκετά ομαλά. Έχουμε θέσει κάποιους στόχους και ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή. Παραμένουμε συγκεντρωμένες στο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο το έργο μας, θα παίξουμε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν χάνουμε την πίστη μας στους εαυτούς μας. Θα δώσουμε το 100% για να νικήσουμε εδώ στην Κρήτη. Η Σερβία είναι μία δυνατή ομάδα που παίζει γρήγορο και όμορφο ποδόσφαιρο. Δεν χάνουμε την ελπίδα μας και θέλουμε να φανούμε αντάξιες των προσδοκιών».

Για την επιστροφή της στην Κρήτη: «Η Κρήτη μας έχει φερθεί μέχρι στιγμής άψογα, η φιλοξενία είναι πολύ καλή. Ο κόσμος στο γήπεδο μας έχει στηρίξει πάρα πολύ όμορφα και δεν μας έχει λείψει τίποτα. Και η υποδοχή μας ήταν πολύ όμορφη στο αεροδρόμιο, ο κόσμος μας αγκάλιασε με την μία. Μακάρι η Κρήτη να γίνει η μόνιμη έδρα της Εθνικής Γυναικών».

Για τον στόχο της παραμονής στον όμιλο: «Είναι δύσκολο αλλά δεν χάνουμε ποτέ την πίστη μας. Δεν θεωρούμε τίποτα σίγουρο, πάμε να παίξουμε δυνατά, πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

Για την περσυνή σεζόν στον Εργοτέλη: «Ήταν μία πολύ όμορφη σεζόν. Έζησα αρκετό καιρό στην Κρήτη, ένιωσα την φιλοξενία και το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Ήταν μία σεζόν που κύλησε πολύ όμορφα και μετά προχώρησα στην νέα μου ομάδα».

Το κάλεσμά της στον κόσμο για το παιχνίδι της Παρασκευής: «Ο κόσμος στο γήπεδο αλλάζει όλη την ατμόσφαιρα, είναι ο 12ος παίκτης μας, μας βοηθάει και μας στηρίζει πάρα πολύ. Προσπαθούμε να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου και να έχουμε μία εικόνα να αναλογεί στην φιλοξενία της Κρήτης. Γίνονται κάποια βήματα τα τελευταία χρόνια ώστε να προωθηθεί περισσότερο το γυναικείο ποδόσφαιρο και αυτό μας βοηθάει ιδιαίτερα γιατί μας μαθαίνει ο κόσμος. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο ή να μας δει από την τηλεόραση. Τους περιμένουμε στο γήπεδο! Ήταν απίστευτο που είχε τόσο πολύ κόσμο στο πρώτο μας παιχνίδι με την Ουκρανία στο Γεντί Κουλέ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook