Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε η Εθνική Γυναικών από τη Σερβία

Η Εθνική γυναικών γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0 από τη Σερβία, στο “Γεντί Κουλέ”, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του UEFA Women’s Nations League.

Το Ηράκλειο φιλοξένησε για ακόμη μία φορά αναμέτρηση της Εθνικής Γυναικών, αυτή τη φορά κόντρα στη Σερβία, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του UEFA Women’s Nations League.

Δυστυχώς για την Ελλάδα μας, παρότι το πάλεψε, δεν τα κατάφερε κόντρα στην ομάδα της Σερβίας, με αποτέλεσμα να γνωρίζει την ήττα με 2-0.

Το 1-0 για τις φιλοξενούμενες, όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου, έγινε από την Πότζακ στο 45′, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ η Μιγιάτοβιτς στο 89′.

Με αυτή τη νίκη η Σερβία “σκαρφάλωσε” στην 1η θέση με 10 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Εθνική μας ομάδα παρέμεινε στην τελευταία θέση με 3. Επόμενο και τελευταίο ματς για την Ελλάδα, με την Πολωνία εκτός έδρας στις 5 Δεκεμβρίου.

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση, Πατερνά (78’ Καλδαρίδου), Παλαμά, Σιδηρά, Μίτκου, Μάρκου, Κακαμπούκη, Σαρρή, Χαμαλίδου (72’ Γεωργαντζή), Γιαννακά, Σπυριδωνίδου (60’ Παπαδοπούλου)

ΣΕΡΒΙΑ: Κόστιτς, Πέτροβιτς (70’ Στούπαρ), Σλόβιτς, Νταμτζάνοβιτς, Κρίστιτς, Φιλίποβιτς (90’ Σρέμτσεβιτς), Μπλαγκόγεβιτς, Μιγιάτοβιτς (70’ Λαζάρεβιτς), Πόλιακ, Ιβάνοβιτς (90’ Τσάβιτς), Νταμτζάνοβιτς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook