Εθνική ομάδα: Οι σκέψεις του Πογέτ για την ενδεκάδα

Ένα δίλημμα έχει ο Γκουστάβο Πογέτ για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι της Ελλάδας με το Καζακστάν.

Ολοκληρώθηκε, παρουσία αρκετών φιλάθλων, η 2η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών στο στάδιο Νέας Σμύρνης ενόψει του αγώνα με το Καζακστάν για τα play-off του EURO 2024 (Πέμπτη 21/03/2024, 21:45, OPAP Arena).

Στην προπόνηση συμμετείχαν και οι Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Σιώπης, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας.

Η σημερινή (19/3) προπόνηση θα διεξαχθεί εκ νέου στη Νέα Σμύρνη στις 17:30 (κλειστή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

Ο Γκουστάβο Πογέτ φαίνεται πως έχει καταλήξει στους έντεκα που θα ξεκινήσουν το παιχνίδι με το Καζακστάν.

Ο Βλαχοδήμος αν και δεν είναι βασικός με τη Νότιγχαμ Φόρεστ θα υπερασπιστεί την εστία της Ελλάδας σε αυτή την αναμέτρηση. Ο Μπάλντοκ θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Τσιμίκας στο αριστερό. Χατζηδιάκος και Μαυροπάνος αναμένεται να συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ.

Ο Χατζηδιάκος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να έχει χάσει αρκετά ματς της Κάλιαρι, αλλά παραμένει το φαβορί έναντι των Κουλιεράκη, Ρέτσου.

Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας αναμένεται να παίξουν από την αρχή στη μεσαία γραμμή της Ελλάδας.

Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ιωαννίδης με τον Μασούρα να έχει σίγουρη τη μία θέση, ενώ την άλλη τη διεκδικούν οι Πέλκας, Κωνσταντέλιας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook