Στο Έσεν -τελικά- το επετειακό φιλικό των Legends 2004 για την κατάκτηση του Euro

Στο Έσεν της Γερμανίας και όχι στο Ηράκλειο θα διεξαχθεί το επετειακό φιλικό των Legends 2004 για την συμπλήρωση 20 ετών από την κατάκτηση του Euro

Ο Τάκης Φύσσας αποκάλυψε χθες (10/04) στο πλαίσιο των Marketing Awards ότι το επετειακό φιλικό των Legends 2004 για την συμπλήρωση 20 ετών από την κατάκτηση του Euro θα διεξαχθεί στις 11 Ιουλίου στο Έσεν της Γερμανίας, την γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ.

Αυτό σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει τελικά στο Ηράκλειο, με το  πρόεδρο της ΕΠΣΗ, Νίκο Τζώρτζογλου να έχει μιλήσει για την ιδέα να διεξαχθεί η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο στάδιο, σε συνέντευξή του στον ΣΠΟΡFM 104,2. Οι Legends 2004 θα αντιμετωπίσουν τους UEFA All Stars, κορυφαίους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές όπως ο Ζιντάν.

Όσα είπε ο Τάκης Φύσσας στην χθεσινή εκδήλωση:

«Στις 11 Ιουλίου, λίγες μέρες πριν τον τελικό του φετινού EURO, οι Legends θα παίξουμε με την Elite της UEFA στο Έσσεν στη Γερμανία γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004.  

Εκεί, στο στάδιο του Έσσεν, οι Legends 2004 θα αντιμετωπίσουμε τους UEFA All Stars. Θα είμαστε όλοι εκεί, και οι 23 όπως πάντα μια ομάδα, αντιμέτωποι με κορυφαίους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές της γενιάς μας, όπως ο Ζιντάν.

Ο θεσμός αυτός έχει τη δική του σημασία, πολύ περισσότερο φέτος που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κατάκτηση του 2004 που για μας είναι μια τρομερή επέτειος και για όλους τους Έλληνες πιστεύω, μια επέτειο που θα τιμήσουμε με τη δέουσα αγάπη. 

Θα είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας να έχουμε πολλούς από σας εκεί, κοντά μας, για να γιορτάσουμε μαζί».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook