O Αλέξης πάει Euro

Ο ΟΦΗ θα έχει και πάλι εκπροσώπηση σε διεθνή διοργάνωση εθνικών ομάδων.

Ο Αλέξης Τζόρβας έστω και αν δεν αγωνιστεί θα είναι στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Όττο Ρεχάγκελ ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με την Ουγγαρία το Σαββάτο στην Βουδαπέστη με τον Αλέξη Τζόρβα να είναι μέσα στους 24 ποδοσφαιριστές που να αναχωρήσουν το πρωί της Παρασκευής.

Από τους παίκτες που κάλεσε ο Γερμανός εκλέκτορας ο ένας θα αποκλειστεί και οι 23 θα συνεχίσουν τον δρόμο τους που όλοι ελπίζουμε να είναι μακρύς για τα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Όσο για τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ; Θεωρείται δεδομένη πλέον η παρουσία του αφού όπως αναφέραμε ένας θα κοπεί και στην αποστολή ο Ρεχάγκελ έχει πάρει τρεις τερματοφύλακες(Χαλκιάς, Νικοπολίδης, Τζόρβας).

Παράλληλα με την κλήση του ο Τζόρβας θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μετά από 14 χρόνια που θα βρίσκεται σε μια διοργάνωση Εθνικών ομάδων, έστω και αν δεν υπάρχει το ενδεχόμενο ότι μπορεί να μην αγωνιστεί.

Υπενθυμίζουμε ότι ο τελευταίος ποδοσφαιριστής της Κρητικής ομάδας που αγωνίστηκε ήταν ο Νίκος Μαχλάς στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Τζόρβας, Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Πατσατζόγλου, Δέλλας, Αντζας, Κυριάκος, Γκούμας, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Μπασινάς, Τζιόλης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Χαριστέας, Σαμαράς, Γιαννακόπουλος, Γκέκας, Λυμπερόπουλος, Αμανατίδης, Παπασταθόπουλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook