Tζόρβας: Το παν είναι να κερδίζει η Εθνική ομάδα

Ο Αλέξης Τζόρβας θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Εuro της Αυστρίας και της Ελβετίας ενώ σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ουγγαρία. Ο 26χρονος τερματοφύλακας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ όπου τόνισε ότι σήμασία δεν έχει να αγωνιστεί αυτός αλλά να κερδίζει η Εθνική ομάδα. […]

Ο Αλέξης Τζόρβας θα βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για το Εuro της Αυστρίας και της Ελβετίας ενώ σήμερα υπάρχει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ουγγαρία. Ο 26χρονος τερματοφύλακας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ όπου τόνισε ότι σήμασία δεν έχει να αγωνιστεί αυτός αλλά να κερδίζει η Εθνική ομάδα.

Ο τερματοφύλακας της Κρητικής ομάδας μίλησε ακόμα για το κλίμα που έχει συναντήσει στην Εθνική ομάδα χαρακτηρίζοντας το… ”υπέροχο”. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Τζόρβα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Το ζητούμενο δεν είναι ποιος θα αγωνισθεί, αλλά η ομάδα μας να κερδίζει και να φανεί αντάξια των μεγάλων υποχρεώσεων που έχει, αλλά και των προσδοκιών που έχει ο φίλαθλος κόσμος. Όλα είναι υπέροχα. Ο στόχος που είχα θέσει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος να πείσω τον ομοσπονδιακό μας προπονητή να με συμπεριλάβει στους παίκτες που θα επιλέξει για την τελική φάση του EURO 2008 έχει υλοποιηθεί. Βέβαια δεν στέκομαι σ’ αυτή την επιτυχία. Θέλω να πείσω τον προπονητή μας να μου δώσει την ευκαιρία να αγωνισθώ. Γνωρίζω ότι αυτό θέλει χρόνο και δεν μπορεί να γίνει από την μια μέρα στην άλλη. Όμως με σκληρή δουλειά πιστεύω ότι αυτό μπορεί να υλοποιηθεί. Φυσικά και είναι γνωστή η θέση μου, ότι αυτό που μετράει είναι η Εθνική μας Ομάδα και όχι το ποιοι παίκτες αγωνίζονται. Οι υποχρεώσεις της Εθνικής μας είναι μεγάλες. Είναι υποχρεωμένη σε κάθε αγώνα να έχει στόχο τη νίκη. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και ο κόσμος έχει δικαιολογημένες απαιτήσεις. Η ποιότητα των παικτών που έχει η Εθνική μας Ομάδα σε συνδυασμό με το πάθος όλων των παιδιών για να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων με πείθει ότι με υπομονή και δουλειά θα σημειώσει η ομάδα μας τις επιτυχίες που χρειάζεται» δήλωσε ο Αλέξης Τζόρβας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook