Μάχο: Θα δείξω την αξία μου

Αποφασισμένος να δικαιώσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αυστρίας, Γιόζεφ Χίκερσμπεργκερ, για την επιλογή του να του δώσει φανέλα βασικού τερματοφύλακα στο EURO 2008 δήλωσε ο Γιούργκεν Μάχο. Ο 30χρονος άσος της ΑΕΚ φαίνεται να κερδίζει την… κούρσα από τους Μάνινγκερ και Πάιερ και ανυπομονεί για τη σέντρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Είναι ευκαιρία για μένα να […]

Αποφασισμένος να δικαιώσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αυστρίας, Γιόζεφ Χίκερσμπεργκερ, για την επιλογή του να του δώσει φανέλα βασικού τερματοφύλακα στο EURO 2008 δήλωσε ο Γιούργκεν Μάχο. Ο 30χρονος άσος της ΑΕΚ φαίνεται να κερδίζει την… κούρσα από τους Μάνινγκερ και Πάιερ και ανυπομονεί για τη σέντρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Είναι ευκαιρία για μένα να αποδείξω την αξία μου. Δεν έχω άγχος και προσπαθώ να ενεργώ όπως πάντα.

Τα λάθη συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, αλλά θα ήταν το χειρότερο να πω πριν τον αγώνα ‘Ελπίζω να μη συμβεί τίποτα κακό, γιατί τότε…’. Ελπίζω να είμαι βασικός στην Αυστρία. Πρέπει να είναι στόχος κάθε παίκτη να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως έχω κλείσει τη θέση του βασικού. Έχει σημασία είναι να κάνει όλη η ομάδα την καλύτερη δυνατή εμφάνιση», δήλωσε ο Μάχο, ενώ ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων: «Έχουμε διαπιστώσει πως ο κόσμος στην Αυστρία είναι πανέτοιμος για τη διοργάνωση και πρέπει να έχουμε κι εμείς την κατάλληλη ψυχολογία για τους αγώνες. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να έχουμε 100% υποστήριξη».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook