Ολλανδική παροικία η Βέρνη

Με ολλανδική πόλη θα μοιάζει η Βέρνη τις ημέρες που η ομάδα του Μάρκο Φαν Μπάστεν θα αγωνίζεται εκεί για τη φάση των ομίλων. Οι πληροφορίες θέλουν περισσότερους από 100.000 «οράνιε» να ταξιδεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση, θέτοντας σε επιφυλακή άπαντες. Οι υπεύθυνοι υπολογίζουν ότι σε κάθε παιχνίδι θα βρίσκονται περίπου 60.000 εκδρομείς, οι οποίοι […]

Με ολλανδική πόλη θα μοιάζει η Βέρνη τις ημέρες που η ομάδα του Μάρκο Φαν Μπάστεν θα αγωνίζεται εκεί για τη φάση των ομίλων. Οι πληροφορίες θέλουν περισσότερους από 100.000 «οράνιε» να ταξιδεύουν προς αυτήν την κατεύθυνση, θέτοντας σε επιφυλακή άπαντες.

Οι υπεύθυνοι υπολογίζουν ότι σε κάθε παιχνίδι θα βρίσκονται περίπου 60.000 εκδρομείς, οι οποίοι θα χωριστούν σε δυο ζώνες προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους από δυο γιγαντοοθόνες που θα στηθούν στην πόλη αποκλειστικά γι’ αυτόν το σκοπό.

Οι περισσότεροι Ολλανδοί αναμένεται να ταξιδέψουν στη Βέρνη την Παρασκευή στις 13 Ιουνίου, στην αναμέτρηση με τη Γαλλία. Οπως προαναφέρθηκε, υπολογίζεται ότι σε αυτά τα τρία παιχνίδια θα περάσουν τα σύνορα συνολικά περισσότεροι από 100.000 Ολλανδοί.

Χάλια το κλίμα στην Κροατία Χειρότερο δυνατό δεν θα μπορούσε να είναι το κλίμα στις τάξεις της εθνικής ομάδας της Κροατίας. Οι επιλογές παικτών που έκανε ο Σλάβεν Μπίλιτς δεν βρήκε πολλούς… θαυμαστές με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας Βλάτκο Μάρκοβιτς, ο οποίος ειρωνεύτηκε και μείωσε τις ικανότητες του τερματοφύλακα Πλετίκοσα λέγοντας: «Αν είχαμε κάτω από τα δοκάρια τον Βλάντιμιρ Μπεάρα (σ.σ. μεγάλη δόξα της Γιουγκοσλαβίας), θα είχαμε κατακτήσει από τώρα το Euro!».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook