Αισιόδοξος ο Ζεβλάκοφ

Την πίστη του ότι η Πολωνία μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Euro εξέφρασε σε δηλώσεις του στο «Kicker» o Μίχαλ Ζεβλάκοφ. «Και, βέβαια, μπορούμε να προκριθούμε στα προημιτελικά» είπε χαρακτηριστικά ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος επεσήμανε ειδικά για το ματς με τη Γερμανία πως «θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση μ’ αυτό […]

Την πίστη του ότι η Πολωνία μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση του Euro εξέφρασε σε δηλώσεις του στο «Kicker» o Μίχαλ Ζεβλάκοφ. «Και, βέβαια, μπορούμε να προκριθούμε στα προημιτελικά» είπε χαρακτηριστικά ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος επεσήμανε ειδικά για το ματς με τη Γερμανία πως «θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση μ’ αυτό του Μουντιάλ προ διετίας στο Ντόρτμουντ».

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων», όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. «Ονειρό μου είναι να μπω στον αγωνιστικό χώρο ως αρχηγός της εθνικής» επισήμανε ο σέντερ μπακ των «ερυθρόλευκων», ο οποίος καταλήγοντας επισήμανε πως «τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους αντιπάλους μας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook