Πόρτα Ντοναντόνι σε μάνατζερ

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, απαγόρευσε την είσοδο των μάνατζερ στο προπονητικό κέντρο όπου πραγματοποιείται το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει EURO 2008. Ο «εκλέκτορας» των παγκόσμιων πρωταθλητών θέλει να διασφαλίσει τη συγκέντρωση και την ενότητα μεταξύ των διεθνών και η παρουσία των… «απρόσκλητων επισκεπτών» […]

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Ντοναντόνι, απαγόρευσε την είσοδο των μάνατζερ στο προπονητικό κέντρο όπου πραγματοποιείται το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει EURO 2008.

Ο «εκλέκτορας» των παγκόσμιων πρωταθλητών θέλει να διασφαλίσει τη συγκέντρωση και την ενότητα μεταξύ των διεθνών και η παρουσία των… «απρόσκλητων επισκεπτών» κρύβει κινδύνους. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες της «σκουάντρα αντζούρα» που το μέλλον τους είναι αβέβαιο ή βρίσκονται στο στάδιο ανεύρεσης νέας ποδοσφαιρικής «στέγης», συμπεριλαμβανομένων των Τζιανλούκα Τζαμπρότα και Μάρκο Μποριέλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook