Δίδυμο Βίγια-Τόρες δοκιμάζει ο Αραγονιές

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας ο γηραιός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει την ομάδα του με σχήμα 4-4-2 και τους Φερνάντο Τόρες, Νταβίντ Βίγια στην κορυφή της επίθεσης. Στη συνέχεια αναμένεται να το αλλάξει σε 4-1-4-1, που είναι και το αγαπημένο του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ποιος θα αποτελέσει την…αιχμή του δόρατος. Η […]

Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας ο γηραιός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει την ομάδα του με σχήμα 4-4-2 και τους Φερνάντο Τόρες, Νταβίντ Βίγια στην κορυφή της επίθεσης. Στη συνέχεια αναμένεται να το αλλάξει σε 4-1-4-1, που είναι και το αγαπημένο του, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό ποιος θα αποτελέσει την…αιχμή του δόρατος.

Η επιλογή του ομοσπονδιακό τεχνικού των «φούριος ρόχας» να δώσει η ομάδα του μόλις δύο φιλικά παιχνίδια πριν από το Euro, έγινε αντικείμενο συζήτησης, κάτι που ο ίδιος δικαιολόγησε λέγοντας: «Άλλες ομάδες επέλεξαν να ζεσταθούν με τρία φιλικά, όμως εγώ με δύο, αφού οι παίκτες χρειάζονται ξεκούραση, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Δεν είναι άλλωστε στην κορύφωση της φόρμας τους παίζοντας στο πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ».

Μετά το Περού η Ισπανία αντιμετωπίζει σε άλλη μία φιλική αναμέτρηση τις ΗΠΑ στο Σανταντέρ. Ο Αραγονές δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για το δεύτερο αγώνα, ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο πως θα δώσει ευκαιρίες στον πρώτο σκόρερ της Πριμέρα, Ντάνι Γκουίθα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook