Ρωσία: Σε αναμονή βρίσκονται δύο

Είμαι έτοιμος να δεχθώ μία πρόσκληση για την εθνική κάθε στιγμή. Είμαι στην ακόμα σε καλή κατάσταση”, δήλωσε ο Κερζάκοφ, ο οποίος παρά το ότι επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Ντιναμό Μόσχας δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη θέση του στην εθνική.   Ανάλογες, με του πρώην παίκτη της Σεβίλης, ήταν και οι […]

Είμαι έτοιμος να δεχθώ μία πρόσκληση για την εθνική κάθε στιγμή. Είμαι στην ακόμα σε καλή κατάσταση”, δήλωσε ο Κερζάκοφ, ο οποίος παρά το ότι επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του και τη Ντιναμό Μόσχας δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη θέση του στην εθνική.

 

Ανάλογες, με του πρώην παίκτη της Σεβίλης, ήταν και οι δηλώσεις του Ντμίτρι Μπουλίκιν της Λεβερκούζεν: “Είμαι στην καλύτερη μου κατάσταση. Είμαι έτοιμος να μπω και να βοηθήσω την εθνική, σε περίπτωση που με χρειάζονται.

Μιλώντας για τον τραυματισμό του επιθετικού και κορυφαίου σκόρερ του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με 10 γκολ, ο Γκουους Χίντινγκ τόνισε πως: «Δεν πρόκειται να προπονηθεί για τις επόμενες ημέρες, αλλά ελπίζουμε πως θα προλάβει το Euro. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook