Γερμανία: Ανυσηχία για Γιάνσεν, Κλόζε

  Μία σχεδόν εβδομάδα πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τη Γερμανία, καθώς τόσο ο Μίροσλαβν Κλόζε όσο και ο Μάτσελ Γιάνσεν ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς που αποκόμισαν από το τελευταίο φιλικό κόντρα στη Σερβία. Πάντως, σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού της «νατσιονάλμανσαφτ», Γιόακιμ Λεβ, το ιατρικό […]

 

Μία σχεδόν εβδομάδα πριν από την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τη Γερμανία, καθώς τόσο ο Μίροσλαβν Κλόζε όσο και ο Μάτσελ Γιάνσεν ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς που αποκόμισαν από το τελευταίο φιλικό κόντρα στη Σερβία.

Πάντως, σύμφωνα με δηλώσεις του τεχνικού της «νατσιονάλμανσαφτ», Γιόακιμ Λεβ, το ιατρικό τιμ των Γερμανών τον διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν είναι σοβαρά και τις επόμενες μέρες θα επανέλθουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

 

Πιστός στρατιώτης Ο άνθρωπος που έβγαλε τα «πάντσερ» από τη δύσκολη θέση στο πρόσφατο φιλικό στο Γκέλζενκιρχεν δεν ήταν μόνο ο Μίχαελ Μπάλακ, αλλά και ο Ολιβερ Νεβίλ. Ο 35χρονος επιθετικός της Γκλάντμπαχ παρά την ηλικία του έδειξε ότι συνεχίζει να διαθέτει το ένστικτο του… killer. Ο ίδιος δεν δείχνει να αγχώνεται και στις χθεσινές δηλώσεις του τόνισε ότι σε κάθε ματς προσπαθεί να πείσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό ότι αξίζει να έχει μία θέση ακόμη και στο βασικό σχήμα.

Πλησιάζει ο Μπάλακ Ενα γκολ πίσω από τον νυν μάνατζερ της εθνικής Γερμανίας, Ολιβερ Μπίρχοφ, βρίσκεται ο Μίχαελ Μπάλακ μετά το τέρμα που πέτυχε στο φιλικό με αντίπαλο τη Σερβία. Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχει σημειώσει έως τώρα 36 γκολ και βρίσκεται στην ένατη θέση της λίστας των πρώτων σκόρερ όλων των εποχών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook