Kλοπ: “Kερδίσαμε δύσκολα αλλά δίκαια”

Ικανοποίηση έφερε στον Γιούργκεν Κλοπ η επικράτηση της Μπορούσια Ντόρτμουντ επί της Άουγκσμπουργκ με 3-1.

Δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και άλλο ένα του Μάρκο Ρόις έδωσαν τη νίκη στους πρωταθλητές σε μια έδρα που πέρσι είχαν μείνει στην ισοπαλία.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς», τόνισε στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα και συνέχισε:

«Στο πρώτο μέρος δεν κάναμε παρά μόνο μια φάση και δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί όσο ήταν ο αντίπαλος. Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι και ο Βάιντενφελερ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις όταν χρειάστηκε.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, κερδίσαμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες και πετύχαμε δύο γκολ. Στη συνέχεια ελέγξαμε πλήρως τον αγώνα. Η αντίπαλος μας έκανε καλό παιχνίδι αλλά αξίζαμε τη νίκη».

Στο μεταξύ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραδέχθηκε ότι η ομάδα του προσπάθησε πολύ στον αγώνα αλλά δήλωσε ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Φυσικά και είμαι ευχαριστημένος που πέτυχα δύο γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από τον αντίπαλο μας αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι.
Οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί
», τόνισε.

Οι περσινοί πρωταθλητές είναι τώρα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας αλλά απέχουν 11 βαθμούς από την κορυφή και την Μπάγερν Μονάχου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook