Καρφιά Κασάνο σε Κόντε

Ο Αντόνιο Κασάνο εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντόνιο Κόντε, τονίζοντας πως είναι αδιανόητο να μιλάει εκείνος για ηθική. Τι απάντησε ο Κιελίνι στον “Φανταντόνιο”.

Η τοποθέτηση του Αντόνιο Κόντε αναφορικά με τον Κασάνο κατά τη διάρκεια διαδικτυακού διαλόγου με τους οπαδούς της Γιουβέντους (“είναι όλο λόγια… δεν είναι το στιλ παίκτη που θα ήθελα στο Τορίνο”) δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τον Ιταλό επιθετικό.

Ο άσος της Ίντερ παραχώρησε συνέντευξη στο “Sport Mediaset” και σε αυτήν άφησε να εννοηθεί πως Κόντε και ηθική δεν… πάνε μαζί, ενώ αντίθετα μίλησε με καλά λόγια για τον αμυντικό των “μπιανκονέρι”, Λεονάρντο Μπονούτσι.

“Ο Κόντε λέει ότι είμαι όλο λόγια; Δεν είμαι εγώ αυτός που τιμωρήθηκε για το γεγονός ότι απέτυχε να αναφέρει μία προσπάθεια δωροδοκίας σε αγώνα…

Έχω αρκετές ανοησίες στην καριέρα μου, τις αποκαλούμενες “Cassanate”, για τις οποίες έχω τιμωρηθεί. Πάντως, εάν ο Κόντε αρχίζει να μου μιλάει για ηθική, τότε έχει έρθει το τέλος του κόσμου”, τόνισε αρχικά ο “Φανταντόνιο”, ο οποίος στη συνέχεια έδωσε εξηγήσεις για τον όρο “στρατιωτάκια” που είχε χρησιμοποιήσει για τους παίκτες της Γιουβέντους.

 

 

“Ήθελα απλά να πω ότι στη Γιουβέντους προσεγγίζουν τα πάντα με επαγγελματισμό. Εγώ δεν ήμουν ποτέ έτσι.

Δεν είχα πρόθεση να τους προσβάλλω, αλλά εάν θύμωσαν δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Ξέρω τον Λέο (σ.σ. Μπονούτσι), είναι καλό παιδί και ενδιαφέρεται πολύ για την εθνική ομάδα.

Είπε την αλήθεια, πάντα δυσκολευόμουν να δουλεύω σκληρά και να τρέχω σε όλο το ματς”.

Επιπλέον, ο Κασάνο “έκλεισε την πόρτα” στον Μάριο Μπαλοτέλι (τα τελευταία σενάρια τον θέλουν πίσω στην Ίντερ) λέγοντας πως “έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, ας παραμείνουμε όπως έχουμε”, ενώ στον αντίποδα αποθέωσε τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Antonio Cassano, foto LaPresse

“Για μένα είναι ένας παίκτης που χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά. Τον θέλω για πάντα στην ομάδα.

Από άποψη τακτικής, θα είναι ένα πρόβλημα για τον Στραματσόνι. Εγώ όμως θα ήθελα να παίξω μαζί με τον Σνάιντερ”.

Κιελίνι: “Ο Κασάνο έχασε το τρένο της Γιουβέντους”

Λίγη ώρα πάντως μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης του Κασάνο, ο Τζόρτζιο Κιελίνι έσπευσε να απαντήσει στον συμπαίκτη του στην Εθνική Ιταλίας αλλά και να υπερασπιστεί τον Αντόνιο Κόντε.

“Η ηθική του Κόντε, σε μία κλίμακα από το 10 μέχρι το 100 είναι για 110. Ο Κόντε είναι ο δικός μας κορυφαίος παίκτης και ο δικός μας κορυφαίος προπονητής.

Cassano e Chiellini in Nazionale, foto LaPresse

Ουδείς έχει αμφισβητήσει την ηθική του μίστερ. Ο Κασάνο έχει χάσει το τρένο για να παίξει στη Γιουβέντους.

Δεν ξέρω αν το έχει αποφασίσει ο ίδιος, σε αυτή την ηλικία δεν ξέρω αν θα έχει άλλες ευκαιρίες. Αυτή τη χρονιά ελπίζουμε να τον νικήσουμε στο γήπεδο”,δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κόντε: “Δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα…”

Φυσικά, οι “πιπεράτες” δηλώσεις του Αντόνιο Κασάνο με στόχο τον Κόντε και κατ’επέκταση τη Γιουβέντους χτύπησαν… φλέβα, καθώς μετά τον Κιελίνι ήταν η σειρά του άμεσα θιγόμενου, Κόντε, να σχολιάσει:

Conte, Lapresse

“Μου φαίνεται πως ο κύριος Κασάνο έχει δείξει πολλές φορές στην καριέρα του εντός και εκτός γηπέδου, δείτε τις μιμήσεις του Καπέλο στη Ρεάλ ή τα κέρατα προς τον διαιτητή Ροζέτι και άλλα περιστατικά, ότι δεν έχει τα προσόντα που απαιτεί ο υπογράφων”, δήλωσε μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα των “μπιακονέρι”.

Πηγή: sport24

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook