Tέλος στα σενάρια παραχώρησης του Γιορέντε έβαλε ο πρόεδρος της Μπιλμπάο

Ο πρόεδρος της Μπιλμπάο, Χοσού Ουρούτια, τόνισε πως ο Βάσκος επιθετικός δεν θα παραχωρηθεί το Γενάρη

Τέλος στις φήμες που ήθελαν τον Φερνάντο Γιορέντε κοντά στην πόρτα της εξόδου του ”Σαν Μαμές” , έβαλε ο ”ισχυρός άνδρας” της Μπιλμπάο, Χοσού Ουρούτια.

Ο Ουρούτια απέκλεισε το ενδεχόμενο παραχώρησης του διεθνή Ισπανού επιθετικού, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, βάζοντας φρένο στις άγριες ορέξεις πολλών ομάδων.

Ο Γιορέντε αποτελεί εδώ και καιρό μεταγραφικό στόχο της Τότεναμ, της Γιουβέντους , αλλά και αρκετών ομάδων ανά την Ευρώπη.

”Ο Γιορέντε δεν θα πάει πουθενά τον Ιανουάριο και δεν πρόκειται να υπογράψει σε άλλη ομάδα. Πήραμε αυτή την απόφαση από την αρχή της σεζόν για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους. Η Αθλέτικ είναι ισχυρότερη με τον Γιορέντε στις τάξεις της.

Κατά καιρούς έχω διαβάσει δημοσιεύματα που έκαναν λόγο πως ο Γιορέντε θέλει να φύγει από το σύλλογο. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια. Είναι σημαντικός παίκτης για την Μπιλμπάο ενώ και η ομάδα είναι σημαντική γι’ αυτόν.

Τους επόμενους μήνες δεν ξέρω αν η Μπιλμπάο θα συνεχίσει να είναι η πρώτη επιλογή του. Ελπίζω πως οι φιλοδοξίες του ταυτίζονται με τις δικές μας και ότι θα συνεχίσει στην Μπιλμπάο την καριέρα του και τα επόμενα χρόνια”, ανέφερε ο 44χρονος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook