Λυπημένος ξανά ο Ρονάλντο

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να μην αισθάνεται καλά στην Ρεάλ Μαδρίτης και εκτός απροόπτου το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από την ισπανική ομάδα.

Ο Πορτογάλος άσος, είναι απογοητευμένος από τη στάση της διοίκησης μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τη Λεβάντε, γιατί δεν τον προστάτεψε.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσαν ανακοίνωση και υποστήριξαν τον Πέπε για μία αψιμαχία που είχε στη φισούνα του γηπέδου, αλλά δεν έκανα το ίδιο για τον Κριστιάνο όπου τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το ματς.

Ο Ποροτγάλος σούπερ σταρ βλέπει άλλες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, οι οποίες προστατεύουν τους παίκτες τους από τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα και έχει απογοητεύεται.

Αν και η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να του προτείνει επέκταση του συμβολαίου του, εκείνος πολύ δύσκολα θα δεχτεί καθώς δεν αισθάνεται καλά στο… «Μπερναμπέου».

Οι σκέψεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος σε πρόσφατες δηλώσεις του, το καλοκαίρι, στο CNN είχε χαρακτηρίσει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον πατέρα του και έχει άριστες σχέσεις μαζί του.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, το ενδεχόμενο να δούμε τον «CR7» ξανά με τα χρώματα των «κόκκινων διαβόλων».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook