“Αέρας” στην Μόσχα η Μπαρτσελόνα

Το κρύο τσουχτερό, Μόσχα γαρ. Το γήπεδο «Λουζνίκι» με συνθετικό χλοοτάπητα. Η Σπαρτάκ με την ελπίδα να γίνει… Σέλτικ. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα δεν νοιάστηκε και πολύ για όλα αυτά και επικρατώντας 3-0 εξασφάλισε από την 5η αγωνιστική την πρόκριση απο τον 7ο όμιλο στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Επιπλέον ο Μέσι έφτασε ακόμα πιο κοντά στο ρεκόρ του Γκερτ Μίλερ με τα δύο τέρματα που σημείωσε, έχοντας πλέον 80 μέσα στο 2012.

Η Μπαρτσελόνα ήταν εντυπωσιακή από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στους Μοσχοβίτες. Το σκορ για τους «μπλαουαγκράνα» άνοιξε στο 16΄ο Ντάνι Άλβες με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Απο εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 27’ και στο 39’ έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί δεν… φόρτσαραν ιδιαίτερα μένοντας σε αυτό το 3-0 που τους έδινε και την πρόκριση απο σήμερα στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ο Μέσι έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που καταφέρνει σε 15 παιχνίδια να πετύχει πάνω απο δύο γκολ ανά αναμέτρηση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook