Ενδιαφέρον από ΗΠΑ για Στάνκοβιτς

Άλλος ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ιταλία και να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ίντερ, αφού μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής. Πιθανός προορισμός του Σέρβου είναι η Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης, όπου αγωνίζεται και ο Τιερί Ανρί.

Ήταν για χρόνια ένας από τους καλύτερους μέσους της Ίντερ, με ικανότητες τόσο οργανωτικές, όσο και εκτελεστικές. Από το 2004 που ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς φόρεσε τη φανέλα των «νερατζούρι» έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας, αφού έχει κερδίσει 5 πρωταθλήματα, 4 κύπελλα, ισάριθμα Ιταλικά Σούπερ Καπ, 1 Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Φέτος, όμως, ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς δεν έχει καταφέρει να πάρει χρόνο συμμετοχής, είτε λόγω των συνεχώς τραυματισμών, είτε λόγω των επιλογών του Αντρέα Στραματσόνι. Κάτι που δεν ικανοποιεί τον Σέρβο χαφ, ο οποίος φέρεται έτοιμος να αποχωρήσει από την ομάδα, ακόμα και τον επόμενο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από την Ιταλία, στις σκέψεις του Στάνκοβιτς είναι μια πιθανή μετανάστευσή του στις ΗΠΑ. Η ομάδα που φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει είναι η Ρεντ Μπουλς της Νέας Υόρκης, η οποία δείχνει πρόθυμη να καταβάλει το ποσό των 6 εκατ. ευρώ που αξιώνει η διοίκηση της Ίντερ για να παραχωρήσει τον παίκτη.

Αν τελικά πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αυτή, ο Στάνκοβιτς θα γίνει συμπαίκτης του Τιερί Ανρί, που ήδη αγωνίζεται στην ομάδα της Νέας Υόρκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook