Για να μείνει ζωντανός στο Γιουρόπα Λιγκ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε την Μάριμπορ (20:00,ΑΝΤ1) και θέλει νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί απόψε την Μάριμπορ (20:00,ΑΝΤ1) και θέλει νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι πράσινοι βέβαια γνωρίζουν πως το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς χρειάζονται για να πετύχουν το σκοπό τους νίκη στα δύο τελευταία παιχνίδια τους και ταυτόχρονα να μην κερδίσει η Τότεναμ στην Ιταλία τη Λάτσιο.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα πάντως, εκτός από τις ελπίδες πρόκρισης, θέλει να δει την ομάδα του να διατηρεί και την καλή εικόνα που έδειξε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Να φανεί δηλαδή πως κάτι νέο υπάρχει στις τάξεις της ομάδας και δεν ήταν απλή συγκηρία η νίκη επί του δικεφάλου του Βορρά.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχει κατασταλάξει και στα πλάνα του για την ενδεκάδα, καθώς έδειξε κάποιες από τις σκέψεις του και στην τελευταία πριν τον αγώνα προπόνηση. Μάλιστα αλλαγές δεν αναμένονται, εκτός κι αν ετοιμάζει εκπλήξεις.

Ο Αργεντίνος τεχνικός δοκίμασε τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Σεϊταρίδη, στο αριστερό τον Σπυρόπουλο και κεντρικό δίδυμο τους Βύντρα και Βελάσκες. Ως αμυντικό χαφ επέλεξε τον Βιτόλο, ενώ μπροστά του τοποθέτησε τους Ζέκα και Σισοκό. Στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής δοκίμασε τον Μαυρία, στο αριστερό τον Κουίνσι και μοναδικό προωθημένο τον Τοτσέ.

Πάντως στο μυαλό του βρίσκεται και το ενδεχόμενο του ροτέισον, με τρεις ποδοσφαιριστές να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα.  Συγκεκριμένα δεν αποκλείεται να δούμε στην αρχική ενδεκάδα τον Πετρόπουλο αντί του Τοτσέ, τον νεαρό Τριανταφυλλόπουλο στη θέση ενός εκ των Βύντρα και Βελάσκες και τον Μαρίνο αντί του Σεϊταρίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook