Κάναμε ένα βήμα μπροστά

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε για την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και για τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε

Με γκολ του Άντριαν Λόπεθ, η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε 1-0 την Χάποελ Τελ Αβίβ και προκρίθηκε στους “32” του Europa League κάνοντας ένα βήμα προς τα εμπρός όπως υπογράμμισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο “Βιθέντε Καλντερόν” ο προπονητής της κατόχου του Europa League τόνισε: “Σήμερα κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός, γιατί είμαστε και πάλι σε νοκ άουτ φάση. Δεν είναι και λίγο αυτό”.
Για τους νεαρούς παίκτες που χρησιμοποίησε και για τον σκόρερ Άντριαν Λόπεθ, ο Σιμεόνε δήλωσε: “Δώσαμε ευκαιρίες και χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που δεν παίζουν συχνά και χρειάζονται πίστωση χρόνου. Είναι φυσιολογικό οι οπαδοί μας να θέλουν πάντα να βλέπουν τους παίκτες που τους αρέσουν περισσότερο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε και την καλύτερη ισορροπία στο δυναμικό της ομάδας για να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι και πετύχαμε ένα γκολ απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε με πέντε αμυντικούς. Δεν είχαμε την απαραίτητη ένταση και επιθετικότητα στα τελευταία λεπτά για να κλείσουμε το παιχνίδι λίγο καλύτερα, αλλά ο Άντριαν Λόπεθ προσπάθησε πολύ σκληρά και έκανε ένα πολύ καλό ματς”.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook