Λεονάρντο: “O καταλληλότερος για την Παρί ο Αντσελότι”

Ο γενικός διευθυντής της Παρί εμφανίστηκε βέβαιος για την παραμονή του Ιταλού τεχνικού ενώ μίλησε και για τις περιπτώσεις των Ιμπραΐμοβιτς και Βεράτι

Πριν από λίγες μέρες, ο Λεονάρντο είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Κάρλο Αντσελότι ωστόσο λίγες μέρες αργότερα έσπευσε να προαναγγείλει την παραμονή του Ιταλού τεχνικού σημειώνοντας πως είναι ο κατάλληλος προπονητής για μια ομάδα όπως η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής της Παρί τόνισε: “Ο Κάρλο είναι σημαντικός για τον σύλλογο. Είναι ο κατάλληλος προπονητής για μια ομάδα σαν την δική μας. Της έχει δώσει αγωνιστική ταυτότητα και είναι αυτός που την εξελίσσει κάθε μέρα. Θα μείνει και αυτός στην ομάδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου”.
Για τα σενάρια που μιλούν για αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Μάρκο Βεράτι, ο Λεονάρντο δήλωσε: “Ακούγεται πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ο Μάρκο Βεράτι θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Ο Σουηδός είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι και νιώθει πως αποτελεί μέρος ενός σημαντικού πρότζεκτ. Θα παραμείνει στην ομάδα και μαζί θα διεκδικήσουμε το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιταλός βρέθηκε στην κατάλληλη ομάδα την κατάλληλη στιγμή. Ακόμα και αν νιώθει νοσταλγία για την πατρίδα του, αισθάνομαι πως δεν θα ζητήσει να αποχωρήσει. Ξέρει πως τον εκτιμούμε πολύ και αυτό θα παίξει τον ρόλο του. Συνεπώς, κανείς από αυτούς που ακούγονται δεν πρόκειται να φύγει από το Παρίσι”.

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook