Θέλουν Ελ Σαραουί Άρσεναλ και Σίτι

Για μία μεταγραφή που σίγουρα θα αποτελέσει επιτυχία για όποια ομάδα την πραγματοποιήσει, κινούνται Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, οι δύο αγγλικοί σύλλογοι θα δώσουν τη δική τους μάχη για τον Ιταλό επιθετικό της Μίλαν, Στεφάν Ελ Σαραουί.

Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος επιθετικός δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στη Μίλαν, ειδικά μετά την άφιξη του Μάριο Μπαλοτέλι στο Μιλάνο.
Μπορεί ο Ιταλός να επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «ροσονέρι» πριν δύο μήνες, όμως ο ίδιος δεν είναι εμφανίζεται ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του στην ομάδα και υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από αυτή το ερχόμενο καλοκαίρι, αν η πρόταση που γίνει στη Μίλαν ικανοποιήσει τον ίδιο, αλλά και το σύλλογο.
Τα ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως ο Ελ Σαραουί έχει αποκαλύψει στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον πως δεν «βλέπει φως» στο μέλλον του στη Μίλαν και θα εξετάσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.
Για την απόκτηση του παίκτη έχει ενδιαφερθεί η Νάπολι, όμως «σειρήνες» από Αγγλία ηχούν στα αυτιά του, με την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι να δίνουν τον δικό τους αγώνα, για να αποσπάσουν την υπογραφή του 20χρονου.
Από τη μία, ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να «δυναμώσει» την επιθετική του γραμμή, αφού το κενό του Φαν Πέρσι δεν φαίνεται να έχει καλυφθεί με την απόκτηση του Ζιρού, ενώ από την άλλη, η Σίτι θέλει να επιστρέψει στο «θρόνο» της την επόμενη χρονιά, γι’ αυτό και θα βελτιωθεί σε όλες τις θέσεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook