Mε τρεις απουσίες η προπόνηση του Αστέρα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα οι Μπαρτολίνι, Περόνε και Τσαμπούρης, που αποτελούν τρεις ακόμα… πονοκεφάλους για τον Σάκη Τσιώλη.

Με μια προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι Αρκάδες θέλουν να κλείσουν θετικά την κανονική περίοδο και να μπουν με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ, ώστε να κυνηγήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ενόψει του εν λόγω αγώνα ο Σάκης Τσιώλης έχει έξι… πονοκεφάλους. Ο τεχνικός του συλλόγου της Τρίπολης δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Πιπίνη, Σανκαρά, Ουσέρο, που έχουν συμπληρώσει κάρτες. Από τη μεριά τους, οι Μπαρτολίνι, Περόνε και Τσαμπούρης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο ματς της Κυριακής είναι αμφίβολη.

Όσον αφορά την προπόνηση, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού. Έτσι, η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Τέλος, η ΠΑΕ έκανε, με ανακοίνωσή της, ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Πριν από το Κυριακάτικο παιχνίδι του Αστέρα με τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο του προγράμματος ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Super League, θα πραγματοποιηθεί σε ειδικό χώρο που θα στηθεί στο πάρκινγκ των VIP, επί της οδού Τερτσέτη, από τις 15:00 μέχρι τις 18:00, η εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Οι πενήντα πρώτοι εθελοντές-φίλαθλοι, που θα βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο τους συνανθρώπους μας, θα κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα του Αστέρα με τον ΟΦΗ.

Όπως έχει ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, το πρόγραμμα της εθελοντικής αιμοδοσίας πραγματοποιήθηκε σε όλα τα γήπεδα των ΠΑΕ-Μελών της Super League την 29η και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή στα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής, με στόχο την ευαισθητοποίηση και τη συμμετοχή των φιλάθλων από ολόκληρη την Ελλάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook