“Γιούχα” σε Σουάρες

Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ αποδοκιμάστηκε από τους συναδέλφους του

Το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο του Μέιφερ πραγματοποιήθηκε η ετήσια τελετή απονομής των βραβείων του Συνδέσμου Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών στην Αγγλία με τον Λουίς Σουάρες να αποδοκιμάζεται με αφορμή την δαγκωνιά στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς στο πρόσφατο Τσέλσι-Λίβερπουλ.
Ο Ουρουγουανός επιθετικός μάλιστα αποδοκιμάστηκε δυο φορές από τους συναδέλφους του. Την πρώτη όταν ανακοινώθηκε πως είναι στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς και την δεύτερη όταν ανακοινώθηκε πως είναι υποψήφιος για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς.
Τελικά ο Λουίς Σουάρες ήταν δεύτερος πίσω από τον Γκάρεθ Μπέιλ που πήρε το βραβείο με τον Ουρουγουανό επιθετικό να είναι ο μόνος παίκτης της Λίβερπουλ που βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς για την Premier League.
Σημειώνεται πως ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών είχε δεχτεί πιέσεις ώστε να αφαιρέσει το όνομα του Λουίς Σουάρες από την λίστα των υποψηφιοτήτων λόγω της δαγκωνιάς στον Ιβάνοβιτς, για την οποία τιμωρήθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με δέκα αγωνιστικές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook