Tέλος και επίσημα ο Γιοβάνοβιτς

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αποτελεί και επίσημα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρο του κυπριακού συλλόγου, Φοίβο Ερωτοκρίτου, ο Σέρβος τεχνικός επέμεινε στην απόφασή του να μην συνεχίσει στον σύλλογο παρά την έντονη επιθυμία της διοίκησης.

Παρά το «διαζύγιο», οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ στην ανακοίνωση αποχώρησης του Γιοβάνοβιτς τον ευχαρίστησαν για την παρουσία του στον πάγκο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «… ο κ.Γιοβάνοβιτς, λάμπρυνε με την παρουσία του την ιστορία της ομάδας μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης της ομάδας μας, υπό τον Πρόεδρο της κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου, με τον κ. Γιοβάνοβιτς, στη διάρκεια της οποίας μεταφέρθηκε προς αυτόν η σφοδρή επιθυμία του Δ.Σ. και ολόκληρου του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ο κ. Γιοβάνοβιτς ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. ότι είναι καλύτερα τόσο για τον ίδιο όσο και για το ΑΠΟΕΛ να αποχωρήσει από την ομάδα.

Παρά τη θλίψη μας για τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας, είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την αρνητική αυτή εξέλιξη για το ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα να σεβαστούμε την επιθυμία του κ. Γιοβάνοβιτς, καθώς και τους λόγους για την απόφαση του, όπως μας τους εξέθεσε στη συνάντηση.

Η προσφορά του κ. Γιοβάνοβιτς στο ΑΠΟΕΛ είναι τέτοια που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια μιας ποδοσφαιρικής επιτυχίας, που αποδεικνύονται πολύ στενά για να χωρέσουν τις ανεπανάληπτες υπηρεσίες του προς την ομάδα μας.

Εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Γιοβάνοβιτς, που λάμπρυνε με την παρουσία του την ιστορία της ομάδας μας.

Οι επιτυχίες που είχε με το ΑΠΟΕΛ έδωσαν στην ομάδα μας μια περίοπτη θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης και την βοήθησαν να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook