Τέλος εποχής του Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης

Μετά τον αποκλεισμό από την Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του Champions League.

Μολονότι η “βασίλισσα” έκανε υπερπροσπάθεια στο τελευταίο 10λεπτο κυνηγώντας το θαύμα της ανατροπής του 4-1 από το παιχνίδι στο Βεστφάλεν, το 2-0 από τα γκολ των Μπενζεμά και Ράμος δεν έφτασε για να φέρει την πρόκριση στο μεγάλο ραντεβού της 25ης Μαΐου στο Λονδίνο και η “εξόδιος ακολουθία” του Πορτογάλου άρχισε χωρίς χρονοτριβή.

Ο ίδιος ο Μουρίνιο φρόντισε γι’ αυτό με την πιο ξεκάθαρη δήλωση που μπορούσε να κάνει μετά το τέλος του παιχνιδιού. “Θα πάω εκεί που με θέλουν”, αποκρίθηκε ο Special One όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο των Μαδριλένων.

Αναπόφευκτα η δήλωσή του έγινε πρωτοσέλιδο στις μεγάλες ισπανικές εφημερίδες την επομένη του αγώνα. Μόνο η φιλοβασιλική “Marca” προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις, συνοδεύοντας  το “αντίο Μουρίνιο” με ερωτηματικό. Και οι ίδιοι φυσικά ξέρουν ότι ο “Μου” έχει ήδη πάρει την απόφασή του. Πρώτο θέμα βέβαια για την πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα στην ισπανική επικράτεια ήταν το αγωνιστικό. “Το πίστευα”, ανέφερε η “Marca”.

Παρόμοια… τακτική από την “As”, η οποία ανέφερε ότι “από θαύμα δεν έγινε το θαύμα”, παίζοντας ως δεύτερο θέμα τη αναγγελία αποχώρησης του Πορτογάλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook