Στην Μπαρτσελόνα το πιστεύουν

Το 4-0 υπέρ της Μπάγερν Μονάχου μοιάζει αδύνατο να ανατραπεί, όμως στην Καταλονία πιστεύουν πως μόνο ο Μέσι αρκεί για να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League.

Το 4-0 υπέρ της Μπάγερν Μονάχου μοιάζει αδύνατο να ανατραπεί, όμως στην Καταλονία πιστεύουν πως μόνο ο Μέσι αρκεί για να οδηγήσει την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» καλείται να παίξει τον ρόλο του Ελ Σιντ, του Ισπανού στρατηγού τον οποίο οι στρατιώτες του έδεσαν πάνω στο άλογό του, όντας εκείνος νεκρός, για να τον δουν οι αντίπαλοι και να τρομάξουν!

Αυτό το… κόλπο έπιασε στη ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζεμέν, όταν ο Μέσι μπήκε για μισή ώρα, προερχόμενος από τραυματισμό. Τότε, η παρουσία και μόνο του Μέσι έφτανε και… περίσσευε. Απόψε όμως;

«Όλοι ξέρουν πως μια ανατροπή δεν μπορεί να γίνει αν ο Μέσι δεν είναι σε καλή φόρμα», είναι τα μηνύματα που κατακλύζουν ραδιόφωνα και σάιτ, φίλα προσκείμενα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μέσι, παρότι ήταν «άφαντος» στο ματς του Μονάχου, αποτελεί πάντως φόβητρο με τον Τόμας Μίλερ να επισημαίνει: «Στο Καμπ Νόου θα δούμε έναν διαφορετικό Μέσι».

Μάλιστα, παρότι ο Τίτο Βιλανόβα προσπάθησε να πείσει πως η Μπαρτσελόνα δεν εξαρτάται μόνο από τον Μέσι, είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι «μπλαουγκράνα» είναι ομάδα του ενός, ίσως περισσότερο και από τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επιστροφές και απουσίες

Αγωνιστικά, η Μπαρτσελόνα θα παραταχθεί και απόψε χωρίς τον Μασεράνο, ενώ θα λείψει και ο Ζόρντι Άλμπα μετά την κίτρινη κάρτα στο Μόναχο. Αμφίβολος είναι ο Μπουσκέτς, ενώ ο Αντριάνο επιστρέφει, αν και μάλλον θα είναι στον πάγκο.

Από πλευράς Μπάγερν, πλην των εδώ και καιρό απόντων Μπαντστούμπερ και Κρος, όλοι είναι στη διάθεση του Γιουπ Χάινκες, μεταξύ αυτών και ο Μάριο Μάντζουκιτς που είχε χάσει λόγω καρτών τον πρώτο ημιτελικό.

Έχει χάσει πρόκριση από 5-1

Ο Γιουπ Χάινκες είναι ένας από τους τρεις προπονητές που έχουν χάσει πρόκριση παρότι είχαν κερδίσει το πρώτο ματς με 4-0. Ήταν το 1986, στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, όταν με την Μπορούσια Γκλάντμπαχ είχε νικήσει τη Ρεάλ με 5-1, αλλά στη ρεβάνς… κατάφερε να χάσει με 4-0 και να αποκλειστεί!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook