Τζέραρντ: “Θα μείνει στην Λίβερπουλ ο Σουάρες”

Την πεποίθησή του πως ο Λουίς Σουάρες θα παραμείνει στη Λίβερπουλ και την επόμενη χρονιά εξέφρασε ο αρχηγός της ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ, κάνοντας παράλληλα εκτενή αναφορά στο δάγκωμα του Ουρουγουανού στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς.

Με την τιμωρία των δέκα αγωνιστικών να βαραίνει τον Λουίς Σουάρες, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Λίβερπουλ να τον αποδεσμεύει, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη να αναζητά την τύχη του σε κάποιον άλλο σύλλογο από του χρόνου.

Ωστόσο, ο αρχηγός των «κόκκινων», Στίβεν Τζέραρντ, τόνισε πως οι διοικούντες την ομάδα δεν έχουν δείξει πρόθεση να του δείξουν την πόρτα της εξόδου.

«Ο Λουίς έκανε το σωστό με το να ζητήσει συγγνώμη. Είναι πολύ στεναχωρημένος που δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και απογοητεύτηκε πολύ όταν έγινε γνωστή η τιμωρία. Αλλά όταν επιστρέψει, ο σύλλογος θα επωφεληθεί από την παρουσία του. Θα θέλει να προσφέρει πολλά, ώστε να επανορθώσει. Θα είναι απελπισμένος να το κάνει» τόνισε αρχικά ο «SteveG» και πρόσθεσε:

«Έχω την αίσθηση ότι δεν θα επηρεάσει το μέλλον του η τιμωρία. Όμως, μια μέρα ια πρέπει να δεχθούμε ότι θέλει να προχωρήσει και αυτό θα είναι καθαρά δική του απόφαση. Αλλά, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα αφήσει τον σύλλογο. Είναι πολύ χαρούμενος στο Λίβερπουλ και δεν τον βλέπω να θέλει να αποχωρήσει».

Τέλος, ο 32χρονος μέσος αναφέρθηκε στην ανάγκη να έρθουν κι άλλοι επιθετικοί στην ομάδα, ώστε αυτή να είναι ανταγωνιστική, λέγοντας: «Προς το παρόν, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ιδανικά και χωρίς αυτόν, αλλά δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός φυσικός για να δεις ότι χρειαζόμαστε και άλλον έναν επιθετικό. Μέχρι τον Ιανουάριο είχαμε μόλις έναν. Μετά ήρθε ο Στάριτζ και γίνανε δύο. Αλλά για να είμαστε ανταγωνιστικοί και για να βρισκόμαστε ψηλά, έχουμε ανάγκη τρεις ή τέσσερις σε αυτή τξη θέση».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook