Φουλάρει για Σουάρες η Ατλέντικο

Οι Ροχιμπλάνκος ετοιμάζουν τη μεγάλη κίνηση για τον αντικαταστάτη του Φαλκάο, τον Ουρουγουανό που πολύ δύσκολα θα μείνει στο Λίβερπουλ.

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο φεύγει. Ποιος όμως θα είναι ο αντικαταστάτης του το ερχόμενο καλοκαίρι στη γραμμή κρούσης της Ατλέτικο; Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι οι Ροχιμπλάνκος ετοιμάζουν τη μεγάλη επίθεση για τον Λουίς Σουάρες. Πιστοί στο ζήτημα της εξαιρετικής αντικατάστασης των αστεριών τους (Αγουέρο αντί Τόρες, Φαλκάο αντί Αγουέρο), οι Μαδριλένοι επιθυμούν να συνεχίσουν αυτή την εκπληκτικά επιτυχημένη μεταγραφική πολιτική τους, δίνοντας για τον φορ τους όσα ακριβώς θα πάρουν από την πώληση του προηγούμενου.
Οπότε τα 40 εκατ. ευρώ τα έχουν ήδη δικά τους με την επικείμενη φυγή του Φαλκάο για την Τσέλσι (τη Σίτι ή τη Γιουνάιτεντ) και θα τα προσφέρουν στη Λίβερπουλ. Ο Σουάρες είναι φευγάτος από το «Ανφιλντ». Η δαγκωνιά στον Ιβανοβιτς επιδείνωσε την κατάσταση που ήταν ήδη βαριά από τα καμώματα του στο Νησί. Και ο ίδιος ο Ουρουγουανός όμως δεν θέλει να μείνει εξαιτίας της αποτυχίας των Κόκκινων να βρεθούν στην Ευρώπη.
Η Ατλέτικο που έχει εξασφαλισμένη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα έχει και τα φράγκα για την απόκτηση του Σουάρες, πρέπει απλά να τον πείσει να πάει εκεί. Επίσης ζόρικο είναι το ποσό που εισπράττει ετησίως. Με το νέο συμβόλαιο του στη Λίβερπουλ, παίρνει έξι εκατ.. Αυτό η Ατλέτικο δεν μπορεί να του το δώσει μόνη της, αλλά το έχει η κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν που είναι και ο χορηγός του συλλόγου και φημολογείται πως θα συμβάλει. Ο παίκτης πάντως λογικό είναι να κοιτάζει πιο ψηλά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook