Ξεχωρίζει η τιτανομαχία Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης

Στο σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της φάσης ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η τιτανομαχία Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της φάσης ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παριζιάνοι και Μαδριλένοι έχουν κάνει το δύο στα δύο στις προηγούμενες αγωνιστικές και τώρα συγκρούονται στο «Παρκ Ντε Πρενς» σε μία σύγκρουση που θα κρίνει πολλά όσον αφορά την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο ευρωπαϊκός Τύπος έχει επικεντρωθεί στα οικονομικά στοιχεία της αναμέτρησης, καθώς οι δύο αποψινοί αντίπαλοι πληρώνουν τους υψηλότερους μισθούς στο ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι ξοδεύουν περίπου 200 εκατ. ευρώ ετησίως για τους μισθούς της παρέας του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, κάτι που τους ανεβάζει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Στη δεύτερη είναι η Ρεάλ, η οποία πληρώνει περίπου 190 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο για τους μισθούς του Ρονάλντο και των άλλων αστέρων.

Το ποιος θα …βγάλει τα λεφτά του θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο, την ώρα που Μάλμε και Σαχτάρ Ντόνεστκ θα προσπαθούν να πάρουν προβάδισμα για την τρίτη θέση στη μεταξύ τους μονομαχία στη Σουηδία.

Στον 2ο όμιλο, επικρατεί απόλυτη ισορροπία με τους τέσσερις μονομάχους να έχουν πετύχει από μία νίκη. Στην αποψινή αγωνιστική η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ η Βόλφσμπουργκ αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν, με τη μάχη πρόκρισης πάντως να έχει ακόμα αρκετά επεισόδια.

Στον τρίτο όμιλο, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι μεγάλο φαβορί για εντός έδρας νίκη απέναντι στην πρωτάρα Αστάνα, ενώ η Γαλατάσαραϊ υποδέχεται την «απόλυτη» μέχρι στιγμής Μπενφίκα των Σάμαρη και Μήτρογλου.

Στον τέταρτο όμιλο τέλος, η Γιουβέντους θα επιδιώξει να κάνει το «τρία στα τρία» εντός με την άποντη Γκλάντμπαχ, ενώ Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη θέλουν προβάδισμα πρόκρισης στη μεταξύ τους μονομαχία στο «Etihad».

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (21:45):

1ος Όμιλος
Μάλμε – Σαχτάρ Ντ.
Παρί Σ.Ζ. – Ρεάλ Μ.

2ος Όμιλος
ΤΣΣΚΑ Μ. – Μάντσεστερ Γ.
Βόλφσμπουργκ – Αϊντχόφεν

3ος Όμιλος
Ατλέτικο Μ. – Αστάνα
Γαλατάσαραϊ – Μπενφίκα

4ος Όμιλος
Γιουβέντους – Γκλάντμπαχ
Μάντσεστερ Σίτι – Σεβίλλη

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook