Την πρώτη νίκη του στο Europa League αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης

Για τον 11ο όμιλο, υποδέχεται στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον ΑΠΟΕΛ.

Την πρώτη νίκη του στο Europa League αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στις 22.05 (OTESPORTS3), για τον 11ο όμιλο, υποδέχεται στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον ΑΠΟΕΛ.

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης δεν έχει στην διάθεση του τους Ντορίν Γκόιαν, Κώστα Γιαννούλη και Βασίλη Σκούρτη. Από την άλλη ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν θα έχει στην διάθεση του τον Γιώργο Εφραίμ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε στην Κύπρο αλλά και τον τιμωρημένο από την 2η αγωνιστική της διοργάνωσης Αργεντινό μέσο γνωστό και από την θητεία του στην Super League Τόμας Ντεβισέντι.

Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο καθώς εκτός από τους φίλους του Αστέρα θα βρεθούν σε αυτό και οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ.

Ο Στάικος Βεργέτης όπως όλα δείχνουν θα παρατάξει τον Αστέρα Τρίπολης με σχηματισμό 4-2-3-1 με μια πιθανή ενδεκάδα να αποτελείται από τους Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Αλόκο, Λούι και Παντελιάδη να είναι η αμυντική τετράδα, οι τρεις χαφ της μεσαίας γραμμής να είναι οι Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης και Νίκο Φερνάντες με τον Λανθαρότε και τον Μπερτόλιο να παίζουν στα άκρα και τον Γιάννου να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη ο Γεωργιανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ και αυτός με το κλασικό 4-2-3-1 αναμένεται να έχει τον Βάτερμαν κάτω από τα δοκάρια, τους Σέρτζιο, Αμορίμ, Καρλάο, Αντωνιάδη να συνθέτουν την αμυντική γραμμή, οι Μοράις και Αρτυματάς να είναι τα δύο αμυντικά χαφ, επιτελικός μέσος ο Βινισίους, στα πλάγια οι Χαραλαμπίδης και Βάντερ και σέντερ φορ ο Καβενάγκι.

Τον αγώνα θα θα διευθύνει ο Αυστριακός, Ολιβερ Ντράχτα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ρόλαν Μπράντνερ και Στέφαν Κουερ, ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο -επίσης Αυστριακός- Ρόλαντ Ρίντελ.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Σπάρτα Πράγας υποδέχεται τη Σάλκε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook