Και επίσημα στην Σιόν ο Γκέκας

Η ελβετική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα άσου.

Η ελβετική ομάδα Σιόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Φάνη Γκέκα , με τις δυο πλευρές να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 1,5 έτους, δηλαδή μέχρι τον Ιούνιο του 2017.

Η Σιόν ανακοίνωσε πανηγυρικά την απόκτηση του διεθνή επιθετικού…

«Ο Έλληνας διεθνής Θεοφάνης Γκέκας (05/23/1980) υπέγραψε συμβόλαιο με το σύλλογο ως τον Ιούνιο του 2017. Ο επιθετικός έπαιζε μέχρι τώρα στην τουρκική πρώτη κατηγορία με τα χρώματα της Εσκισεχίρσπορ. Προηγουμένως, ο παίκτης είχε εξελιχθεί σε διάφορους συλλόγους σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα», αναφέρει -μεταξύ άλλων- η ανακοίνωση της Σιόν.

«Συνολικά, το νέο νούμερο 33 της Σιόν μέχρι σήμερα έχει σημειώσει 179 γκολ σε 390 παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του τερμάτισε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό και το γερμανικό πρωτάθλημα. Με την Ελλάδα συμμετείχε σε δύο Euro και δύο Παγκόσμια Κύπελλα. Έχει διατελέσει πρώτος σκόρερ στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 με 10 τέρματα, ενώ είναι ο τρίτος στην ιστορία της χώρας του με 24 γκολ», επισημαίνεται.

Ο 36άχρονος επιθετικός έχει παίξει σε άλλους 10 συλλόγους εκτός Ελλάδος, και για πρώτη φορά μετά το 2013 αφήνει τα γήπεδα της Τουρκίας. Έχει παίξει σε Μπόχουμ, Λεβερκούζεν, Πόρτσμουθ, Χέρτα, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Σάμσουνσπορ, Λεβάντε, Ακίσασπορ, Κόνιασπορ και Εσκισεχίρσπορ. Στην Ελλάδα έχει φορέσει τις φανέλες των Παναθηναϊκού, ΑΕΛ και Καλλιθέα…

Η Σιόν συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία του ελβετικού πρωταθλήματος και είναι στην 6η θέση με 22 βαθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook