Ζέκα: “Η Μπενφίκα πρέπει να αγοράσει τον Μήτρογλου”

Προτρέπει την ομάδα της Λισαβόνας να πληρώσει τα χρήματα της ρήτρας και να τον κάνει δικό της.

Ο Κάρλος Ζέκα προτρέπει τη Μπενφίκα να πληρώσει τα χρήματα της ρήτρας και να κάνει δικό της τον Κώστα Μήτρογλου!

Ο άσος του Παναθηναϊκού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Bola Branca» για τον «πιστολέρο», που είναι πρώτη… μούρη στην Πορτογαλία, μετά και το γκολ του στο ντέρμπι με την Σπόρτινγκ εκτός έδρας.

«Η Μπενφίκα πρέπει να αγοράσει τον Μήτρογλου, επειδή έχει ταιριάξει με την ομάδα και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει», ανέφερε ο Ζέκα και δικαιολόγησε την άποψη του, υπογραμμίζοντας: «Κρίνω από τα αποτελέσματα που έχει πετύχει μέχρι τώρα».

Ο Πορτογάλος μέσος… μετέφερε στη χώρα του αυτά που λέγονται στην Ελλάδα για τον Μήτρογλου: «Ακούω αυτά που λένε για αυτόν. Ότι μπορεί να βρεθεί ομάδα να πληρώσει ακόμα περισσότερα χρήματα από αυτά που προβλέπονται στη ρήτρα του».

Να θυμίσουμε ότι ο Κώστας Μήτρογλου αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Λισσαβώνας, από τη Φούλαμ και για να παραμείνει πρέπει να δαπανηθούν 7 εκατομμύρια ευρώ, που προβλέπονται ως οψιόν αγοράς.

Έτσι, ο πορτογαλικός ραδιοφωνικός σταθμός «Bola Branca» ζήτησε την άποψη του Κάρλος Ζέκα, για το αν αξίζει η Μπενφίκα να ξοδέψει αυτό το ποσό και να διατηρήσει τον Μήτρογλου στο ρόστερ της και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, απάντησε καταφατικά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook