Σήμερα τα πρώτα ματς των προημιτελικών του Europe League

Με όλες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 22:05.

Μετά το Champions League ήρθε η ώρα και για τα πρώτα ματς των προημιτελικών και στο Europa League το βράδυ της Πέμπτης, με όλες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 22:05.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, το ματς που ξεχωρίζει είναι το Ντόρτμουντ – Λίβερπουλ, με τη Μπορούσια να υποδέχεται τον Γιούργκεν Κλοπ για πρώτη φορά ως αντίπαλο.

Αναμένεται αποθέωση στο “Βέστφαλεντσταντιον” για τον τεχνικό των “κόκκινων”, ο οποίος τόνισε πως σίγουρα δεν θα πανηγυρίσει αν σκοράρει η Ντόρτμουντ, ο προπονητής της οποίας, Τόμας Τούχελ, ανέφερε πως ο Κλοπ δεν θα δείξει έλεος στη Μπορούσια.

Η κάτοχος του τροπαίου, Σεβίλλη, παίζει στο Σαν Μαμές με τη Μπιλμπάο, η οποία προέρχεται από πρόκριση επίσης σε ισπανικό εμφύλιο, αυτόν με την Βαλένθια.

Η τρίτη ισπανική ομάδα της διοργάνωσης, η Βιγιαρεάλ, φιλοξενεί την Σπάρτα Πράγας στο “Μαδριγάλ”, όπου φέτος στην Ευρώπη έχει μόνο νίκες και μάλιστα δεν έχει δεχτεί κανένα γκολ!

Το τέταρτο ζευγάρι είναι το Μπράγκα – Σαχτάρ, οι οποίες έχουν αμφότερες παίξει τελικό, οι Πορτογάλοι το 2011 με αποτυχία και οι Ουκρανοί το 2009 με επιτυχία.

Το πρόγραμμα των πρώτων προημιτελικών:

 Πέμπτη

Μπράγκα – Σαχτάρ (22:05)

Βιγιαρεάλ – Σπάρτα Πράγας

Μπιλμπάο – Σεβίλλη

Ντόρτμουντ – Λίβερπουλ

Οι πιθανές 11άδες της UEFA

ΜΠΡΑΓΚΑ: Matheus; Baiano, André Pinto, Ricardo Ferreira, Marcelo Goiano; Luíz Carlos, Vukčević, Mauro, Rafa, Pedro Santos; Hassan.

ΣΑΧΤΑΡ: Pyatov; Srna, Ordets, Rakitskiy, Ismaily; Stepanenko, Malyshev, Marlos, Kovalenko, Taison; Ferreyra.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Asenjo; Mario Gaspar, Bailly, Víctor Ruiz, Marín; Castillejo, Bruno Soriano, Trigueros, Denis Suárez; Soldado, Bakambu.

ΣΠΑΡΤΑ: Bičík; Brabec, Holek, Costa; Dočkal, Mareček, Matějovský, Frýdek, Krejčí; Juliš, Lafata.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Herrerín; De Marcos, Etxeita, Gurpegi, Balenziaga; San José, Beñat; Susaeta, Williams, Aduriz, Muniain.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Sergio Rico; Coke, Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas; N’Zonzi, Krychowiak; Vitolo, Banega, Krohn-Dehli; Gameiro.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Bürki; Piszczek, Hummels, Sokratis, Schmelzer; Weigl, Şahin, Kagawa, Mkhitaryan, Reus; Aubameyang.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Mignolet; Clyne, Lovren, Sakho, Moreno; Henderson, Can; Lallana, Coutinho, Firmino; Sturridge.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook