Mε δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική

Tου Euro 2016 με τον Στ’ όμιλο να παίρνει σειρά με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να είναι στο σημερινό πρόγραμμα.

Δύο παιχνίδια έμειναν για να ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική του Euro 2016 με τον Στ’ όμιλο να παίρνει σειρά με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να είναι στο σημερινό πρόγραμμα.

Έφτασε λοιπόν η ώρα να δούμε επιτέλους και την ομάδα που «κατεβάζει» σε αυτή τη διοργάνωση ο Φερνάντο Σάντος. Η έμπειρη Πορτογαλία αντιμετωπίζει στις την «σταχτοπούτα» Ισλανδία (22.00 ΕΡΤ) και θέλει να δείξει ότι μπορεί να φτάσει μακριά σε μία διοργάνωση από την οποία απουσιάζει το μεγάλο φαβορί.

Ο Σάντος έχει καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, από τον περασμένο Σεπτέμβρη όταν και ανέλαβε τις τύχες της και με μπροστάρη τον Κριστιάνο, θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση με μια ομάδα που ακόμα είναι «στοιχειωμένη» από το 2004.

Από την άλλη οι Ισλανδοί, πήγαν στη Γαλλία για να ζήσουν την εμπειρία, να το χαρούν και ότι γίνει. Άλλωστε είναι το μικρότερο πληθυσμιακά κράτος που λαμβάνει μέρος σε ευρωπαϊκό.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, η Πορτογαλία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, με τον Σάντος πάντως να αμφιταλαντεύεται για δυο – τρία πρόσωπα για το αρχικό σχήμα. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί και η Ισλανδία.

Πιθανές ενδεκάδες

Πορτογαλία: Ρουί Πατρίσιο, Σοάρες, Πέπε, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ελισέου, Ζοάο Μάριο, Μουτίνιο, Ντανίλο Περέιρα, Αντρέ Γκόμες, Κριστιάνο Ρονάλντο, Νάνι

Ισλανδία: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Ίνγκασον, Σκούλασον, Γκούντμουντσον, Γκούναρσον, Γκ. Σίγκουρντσον, Μπιάρνασον, Σίγκθορσον, Φινμπόγκασον

Νωρίτερα, στο Μπορντό, η ευχάριστη έκπληξη των προκριματικών, Αυστρία, αντιμετωπίζει την Ουγγαρία στο… ντέρμπι των «γειτόνων». Οι Αυστριακοί του Κόλερ, μετά την σούπερ πορεία στα προκριματικά θέλουν την πρόκριση από έναν όμιλο που είναι στα μέτρα τους.

Σίγουρα με αντίπαλο την Ουγγαρία, οι Αυστριακοί έχουν ένα μικρό προβάδισμα, αφού οι Μαγιάροι είναι αρκετά άπειροι.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Αυστριακοί δεν έχουν προβλήματα, αφού ο Αρναούτοβιτς δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ενώ οι Μαγιάροι θα παραταχθούν χωρίς τους Καντάρ και Λόβρενσικς.

Αυστρία: Άλμερ, Κλάιν, Ντράγκοβιτς, Πρεντλ, Φουκς, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Αλάμπα, Σάμπιτζερ, Γιουνούζοβιτς, Αρναούτοβιτς, Γιάνκο

Ουγγαρία: Κίραλι, Φιόλα, Γκούζμικς, Λανγκ, Κόρχουτ, Στίμπερ, Κλαϊνχάιστερ, Νάγκι, Πίντερ, Στίμπερ, Σζαλάι

Πηγή: sport-fm.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook