Ξεχωρίζει το Ιταλία – Ισπανία

Aπό το πρόγραμμα της Δευτέρας, για τη φάση των «16» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Η αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ισπανία ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Δευτέρας, για τη φάση των «16» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας (19:00).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης Ισπανοί θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα 2-1 από την Κροατία, στην τελευταία αγωνιστικής της φάσης των ομίλων και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά, οι Ιταλοί θέλουν να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, μετά την ήττα 1-0 από τους Ιρλανδούς. 

Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στον Καντρέβα, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Η προϊστορία είναι ισορροπημένη, καθώς οι δυο ομάδες μετρούν από δέκα νίκες, ενώ 14 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στα τελευταία έντεκα ματς των δυο ομάδων, οι Ιταλοί μετρούν μόλις μια νίκη. Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στον τελικό του προηγούμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τους « φούριας ρόχας» να επικρατούν 4-0.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ιταλία: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Φλορέντσι, Παρόλο, Ντε Ρόσι, Τζιακερίνι, Νταρμιάν, Έντερ, Πελέ

Ισπανία: Ντε Χέα, Χουάνφραν, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Άλμπα, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Φάμπρεγας, Ντ. Σίλβα, Μοράτα, Νολίτο

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία και θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που έχει στο συγκεκριμένο ζευγάρι (22:00). Ο Ρόι Χότζον θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Λαλάνα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από την άλλη πλευρά, στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των Σκανδιναβών θα τεθεί και πάλι ο Φινμπόγκασον, ο οποίος εξέτισε την τιμωρια του.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Αγγλία: Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Ντάιερ, Άλι, Ρούνεϊ, Στάριτζ, Βάρντι, Λαλάνα

Ισλανδία: Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Σκούλασον, Γκούντμουντσον, Γκούναρσον, Γκ. Σίγκουρντσον, Μπιάρνασον, Σίγκθορσον, Μπόντβαρσον

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook