Με τον κόσμο στο πλευρό της θα κυνηγήσει την πρόκριση

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League.

Έχοντας τους φιλάθλους της στο πλευρό της, καθώς αναμένεται να κατακλύσουν το ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σεντ Ετιέν και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League (21:00 Novasports2HD). Οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν πάνω από 30 χιλιάδες φιλάθλους στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 0-0 της Γαλλίας και ελπίζουν πως θα καταφέρουν με τη βοήθειά τους, να πανηγυρίσουν μια σπουδαία πρόκριση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να παρατάξει την ΑΕΚ με 4-2-3-1 και φέρεται να έχει μόνο ένα δίλλημα για το βασικό σχήμα. Αυτό αφορά την κορυφή της επίθεσης, καθώς οι Πέκχαρτ και Μπακασέτας, φέρονται να διεκδικούν τη θέση. Στη διάθεση του Γεωργιανού τεχνικού έχουν τεθεί και οι Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες, οι οποίοι αναμένεται να αγωνιστούν ως αλλαγές.

Η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Ανέστη στην εστία και τους Κολοβέτσιο και Τσιγκρίνσκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ντίντακ και Γκάλο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Σιμόες και Γιόχανσον να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Βάργκας και Μπαρμπόσα θα αγωνιστούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού μέσου, πίσω από τον Πέκχαρτ, ο οποίος φέρεται να είναι το φαβορί για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook