Tα πλάνα του Μαντσίνι για το ματς με την Ελλάδα

Προσανατολίζεται να παρατάξει την Εθνική Ιταλίας με τριπλέτα στην επίθεση.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Μπορεί να κάλεσε συνολικά 33 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τα ματς κόντρα σε Ελλάδα και Βοσνία για την 3η και 4η αγωνιστική αντίστοιχα των προκριματικών του Euro 2020, ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φαίνεται πως έχει κατασταλάξει όσον αφορά στις αρχικές του επιλογές και ας απομένουν ακόμα τέσσερις ημέρες για τη σέντρα στο ΟΑΚΑ.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η “Sportmediaset”, με την ιταλική ιστοσελίδα να αποκαλύπτει την 11άδα που έχει δοκιμάσει περισσότερο αυτές τις ημέρες ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας ενόψει του αγώνα με ο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Κάτω από την εστία χρησιμοποίησε τον Σίριγκου, ενώ η τετράδα της άμυνας αποτελείτο από τους Φλορέντσι και Έμερσον στα δύο άκρα (δεξί και αριστερό αντίστοιχα) και τους Μπονούτσι και Κιελίνι στο κέντρο.

Στον άξονα, επέλεξε τους Μπαρέλα, Ζορζίνιο και Βεράτι, ενώ στην επίθεση δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην τριάδα που συνθέτουν οι Μπερναρντέσκι-Ινσίνιε-Κιέζα, με τον πρώτο να έχει το ρόλο του “ψευτοεννιαριού”.

Σημειώνεται βέβαια πως ο Ινσίνιε χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας στην κνήμη του δεξιού ποδιού του και υπάρχουν ανησυχίες μήπως ο αρχηγός της Νάπολι δεν είναι απολύτως έτοιμος για τον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook