Στους ομίλους με “διπλό” ο Ολυμπιακός!

Πραγματοποιώντας μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση ο Ολυμπιακός “σφράγισε” το εισιτήριο για τους Ομίλους του Champions League κερδίζοντας και στην Ρωσσία την Κράσνονταρ με 2-1.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησαν μια πολύ πειστική εμφάνιση κατάφεραν να κερδίσουν και στο δεύτερο παιχνίδι την Ρώσικη ομάδα και να πάρουν πανηγυρικά την πρόκριση στους Ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγχώθηκε   αφού μόλις στο 10ο λεπτό βρέθηκε να χάνει με γκολ του Ούτκιν μετά από αδράνεια στο κέντρο και την άμυνα. Η απάντηση ήταν άμεση αφού ο Ελ Αραμπί που μπήκε από το… παράθυρο στην ενδεκάδα λόγο του τραυματισμού του Γκερέρο στο ζέσταμα.

Από εκεί και μετά όλα τέλειωσαν, αφού η πίεση έφυγε και οι “Πειραιώτες” έπαιξαν το παιχνίδι τους καταφέρνοντας μάλιστα στην επανάληψη να φέρει… τούμπα το ματς και πάλι με τον Ελ Αραμπί μετά από σέντρα σουτ του Βαλμπουενά κάνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι οι πειραιώτες νίκησαν και στην Ρωσία την Κράσνονταρ (2-1) και οι ερυθρόλευκοι είναι με το «σπαθί» τους στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook