Η ευρωπαϊκή εβδομάδα ξεκινάει

Το τριήμερο πέρασε όμως αυτό δεν σημαίνει ότι σταματάει και η αγωνιστική δράση

Σίγουρα μπαίνουμε σε μια εβδομάδα, όπου δεν κυριαρχεί το άρωμα Ευρώπης όσον αφορά τις διοργανώσεις όμως υπάρχουν παιχνίδια και σήμερα που τραβούν το βλέμμα και φέρνουν προγνωστικά.

Ελάχιστες αναμετρήσεις μεν, πιο στοχευμένη ανάλυση δε. Όπως και τους καλοκαιρινούς μήνες, έτσι και σε κάποιες μέρες όπως η σημερινή, μπορεί να υπάρξουν και καλές επιλογές.

Ενωση Παραλιμνίου – ΑΠΟΕΛ

Μόλις το δεύτερο παιχνίδι του στο πρωτάθλημα θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ αφού οι αναβολές λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας έχουν διαφοροποιήσει το πρόγραμμα. Μετά την ήττα από την Ντουντελάνζ, η ομάδα του Ντολ ψάχνει αντίδραση και λογικά θα τη βρει απέναντι στην Ένωση Παραλιμνίου.

Μπράγκα – Μαρίτιμο

Οι περισσότερες ομάδες χρειάζονται ένα αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα για να κάνουν restart. Μένει να φανεί αν αυτό ισχύει και για την Μπράγκα, η οποία πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στην Γουλβς στο Γιουρόπα Λιγκ και τώρα υποδέχεται την Μαρίτιμο όπου θα επιδιώξει να αφήσει πίσω της και τα άσχημα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα.

Βόλφσμπουργκ – Χόφενχαϊμ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και αναμέτρηση στην Μπουντεσλίγκα. Η Βόλφσμπουργκ ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις την Πέμπτη με νίκη και τώρα θα ψάξει επιτυχία και απέναντι στην Χόφενχαϊμ. Ματς που σίγουρα υπόσχεται γκολ, αφού και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν εξαιρετική επιθετική γραμμή.

Ελάχιστα παιχνίδια, κάποια τα είδαμε επιγραμματικά εδώ αλλά όλα υπάρχουν στο youbet. Δείτε λοιπόν τις αναλύσεις και πριν αποφασίσετε αν θα ακολουθήσετε κάποιο ποντάρισμα ή όχι.

See ya dudes…

Πηγή: youbet.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook