“Μάχες” σε Ιταλία και Ισπανία

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές συνεχίζονται και προσφέρει εξίσου καλές στοιχηματικές επιλογές και σήμερα στο Κουπόνι.

Το μεγάλο παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στην Ίντερ και την Λάτσιο στο Μιλάνο, χωρίς να σημαίνει ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια, των οποίες τις στοιχηματικές αναλύσεις θα διαβάσετε στο youbet, υστερούν.

Πάμε να δούμε τα σημαντικότερα ματς του κουπονιού ενώ όλες οι αναμετρήσεις προσφέρονται φυσικά για στοιχηματισμό στην Novibet.

Ίντερ – Λάτσιο
Άλλος αέρας πνέει στη μισή πλευρά της πόλης. Η Ίντερ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από τέσσερις αγωνιστικές και η νίκη επί της Μίλαν στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης εκτόξευσε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του Αντόνιο Κόντε και των παικτών του. Η Λάτσιο από την πλευρά της έσβησε την ήττα από την Σπαλ εκτός έδρας όμως για μια ακόμη χρονιά δεν πείθει με την αμυντική της λειτουργία.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ροτσντέιλ
Περασμένα μεγαλεία, διηγώντας τα να κλαις. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και περισσότερο από κάθε άλλη φορά, το μέλλον της φαντάζει δυσοίωνο. Το παιχνίδι με την Ροτσντέιλ υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν μια καλή ευκαιρία για ξέσπασμα όμως αλήθεια, ποιος μπορεί να την εμπιστευθεί.

Μπρέστ – Λιόν
Τα σύννεφα έχουν αρχίζει να μαζεύονται κάπως απειλητικά πάνω από τον γαλλικό ουρανό για την Λιόν. Το εξαιρετικό ξεκίνημα έδωσε τη θέση του στα άσχημα αποτελέσματα και η αναμέτρηση με την Μπρεστ κρίνεται πολύ νωρίς στη σεζόν κάτι παραπάνω από σημαντική.

Τα σπουδαία ματς δεν λείπουν και σήμερα από το Κουπόνι. Όλες οι στοιχηματικές αναλύσεις προσφέρουν τη δυνατότητα σε εσάς να σχηματίσετε την κατάλληλη γνώμη ώστε να ακολουθήσετε κάποιο ποντάρισμα.

See ya dudes…

Πηγή: youbet.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook